Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

 • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Søndagstur – Rebild bakker (Vebbestrup ismejeri)

søn, 21 jun, 2020. 11:00 - 17:00

Gratis

Man kan ikke sige, at der ikke sker noget når MCIkast er på tur – hvis man da ellers kommer med!
I og for sig gik det fint – vi mødtes som planlagt på CircleK tanken i Ikast, klar til afgang. Vi var 17 cykler og 18 deltagere, med en del nye ansigter, heriblandt enkelte gæster. Godt at møde nye mennesker, og efter en kort introduktion til hvordan vi kører kolonne og holder kontakten bagud, hoppede vi på cyklerne. En enkelt skulle med fra Stoholm – men kom dog til at vente læææænnnngggeeeeee.

Ud fra CircleK det gik i god ro og orden og efter at have rundet F24, for derefter at køre tilbage og forbi CircleK igen, kunne vi komme mod Tulstrup i henhold til køreplanen. Men istedet for at køre over Munklinde og med retning Karup, så valgte førerhunden at køre mod Bording. Tror ikke helt, at førerhunden og navigationssystemet på mobiltelefonen var helt enige om i hvilken retning der skulle køres fra starten af. Nå men lystigt gik det derud af (altså på ruten bagfra) og efter at have slået diverse alarmer påGarmin Navigationssystem FRA, kunne man nyde turen. Det blev dog ikke til så meget fællestur for vores ventende deltager i Stoholm (vi kom faktisk aldrig dér forbi). 

Vi fulgte den for førerhunden mest rigtige rute og endte da også ved Vebbestrup Ismejeri efter ca. 1 time og 45 minutters kørsel uden pause. Eller det vil sige, at en enkelt deltager syntes, at turen skulle krydres med en væltetur. I forbindelse med en U-vending mistede vedkommende balancen og cyklen lagde sig på siden. Kåbespejlet revnede på midten og måtte afmonteres. Heldigvis skete der igen personskade og vi kunne alle fortsætte ad den nu omvendte rute.

Skide godt – vi fik softice og var derefter klar til at fortsætte. 30 minutter senere satte vi fod i Rebild bakker og på Tophuset havde de gjort klar til det store ryk ind (tak for mobiltelefonens opfindelse). De fleste fik æggekage, de få, som havde fået rigeligt med softice, kiggede blot på.  

Efter en fin frokost ved Tophuset, var det klar til afgang for de fleste. Enkelte ville fortsætte for egen hånd. Ud af Rebild, rundt om Rebild og forbi Rebild det gik, indtil førerhunden havde fået nok af uoverensstemmelsen mellem mobiltelefonens navigationssystem og egen intention om retning for kørslen. God beslutning, for ellers var vi kommet tilbage ad samme vej, som vi kørte ud – og det havde været en smule kedeligt. 

Alternativ rute blev lagt og efter et hurtigt tankstop m/pause undervejs skiltes vores veje i nærheden af Viborg. Med et pænt “tak for turen” satte vi hver især kursen hjemover.

Tak for hyggeligt selskab, – det vigtigste var, at vi fik kørt nogle gode kilometer og havde det sjovt (nogle mere end andre) 🙂

 

Total distance: 234.61 km
Max elevation: 88 m
Average speed: 58.24 km/h
Total time: 05:49:56
Download

____________________________________________________________________________________________________

Søndagsturen går til Rebild bakker. Bemærk afgang kl. 11.00.

En klog m/k er aldrig bange for at indrømme når man har lavet en fejl, og René var venlig nok til at påpege, at jeg var modig når jeg planlagde en tur forbi Vebbestrup Ismejeri UDEN at stoppe – så det gør jeg selvfølgelig ikke – jeg vender jo bare turen om og kører den fra den anden ende…….og nej – jeg har ikke tænkt mig at bakke hele vejen 😉

Dvs. fra Ikast via Stoholm, krydser Hjarbæk fjord, ad snoede veje til Rebild bakker hvor vi spiser frokost i Tophuset.

Dernæst videre og is-pause i Vebbestrup – inden vi snor os hjemad og siger farvel på Nordre skole.

Ruten i gpx-format: Rebild Bakker
Rute i gdb format:20200621 SØN

Hvem Deltager

18 personer deltager i Søndagstur – Rebild bakker (Vebbestrup ismejeri)

 • René Hinrich
 • Marianne Pedersen
 • Poul kruse bro
 • Knud Tønning
 • Mona
 • Carsten Borup
 • Jørn Iversen
 • Frede Rahbek
 • Flemming nielsen
 • Alan Sørensen
 • Per Hedemand
 • Poul Larsen
 • Bikerbuddy Claus
 • Kim Poulsen

Detaljer

Dato:
søn, 21 jun, 2020
Tidspunkt:
11:00 - 17:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
, ,

Sted

Circle K – Ikast
Vestergade 34
Ikast, 7430 Danmark
+ Google Maps

Arrangør

Joan Ravnholt
Telefon:
61628633

7 kommentarer til “Søndagstur – Rebild bakker (Vebbestrup ismejeri)”

 1. Hej Joan,

  Tak for en skøn skøn tur. Godt arrangement og – uagtet – at vi kørte den “forkerte vej”, var det en perfekt tur. Da det var min første tur sammen med MCIkast var mine forventninger blandede. Men vil gerne indrømme at jeg efter turen, aldrig vil spekulere på at melde mig til igen. Herlige personer hvor der ikke er fordomme for hverken det ene eller det andet, ligesom man ikke skal være 200 meter mester i at køre MC – super dejligt.

  Tak til alle herfra fra både Dam og undertegnede

 2. Tak til Joan for en fin tur til/fra Rebild bakker. Selv om det ikke helt gik som planlagt, så var det vigtigste på plads, nemlig fine veje, smuk natur, softice og noget at spise og drikke undervejs. Du kan nu komme i samme liga som Anton, der helle ikke bryder sig om pauser 😉
  Endnu en gang tak for en god søndagstur i hyggeligt og muntert selskab.
  Hyggeligt at møde nye mennesker, håber I vil med en anden gang 🙂

Skriv en kommentar