Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Søndagstur, Rundt om Mariager Fjord.

søn, 6 sep, 2020. 11:00 - 17:00

Gratis

Vi var 9 fra starten i Ikast, hvor de sorte skyer tegnede billedet over vores hoveder. Ca. 5 minutter før turstart begyndte det af regne, hvorfor vi besluttede at sætte kursen vestover for at køre fra de sorte skyer. Det lykkedes faktisk selv om vi de første kilometer ud af Ikast kørte i regnvejr. Undervejs blev det til en enkelt byge, men stort set hele dagen blev kørt i fint solskin. Første pause skulle være ved Fusingø Slot, men der var ingen grund til at indhente den byge, som han derover, hvorfor vi holdt pausen i behøring afstand – og i solskin.
Videre med Mariager Havn, hvor der blev indtaget div. junkfood og vejret var, så man kunne sidde udenfor. En enkelt fransk hotdog fik en for tidlig afgang og cremen sejlede nedad bluse og bukser – lækkert.
Fra Mariager gik turen vestover rundt om fjorden mod Vebbestrup Ismejeri. Der var som sædvanlig godt besøgt, men vi kom dog hurtigt til kassen og kunne indtage en velfortjent dessert. Maverne var efterhånden fyldt godt op, hvorfor et ophold ved Vinkingelandsbyen ikke bød på yderlige cousine – vi kunne nok ikke spise det alligevel. Heldigvis var der åbent og adgang kostede penge, hvorfor vi hurtigt besluttede, at det gad vi ikke, så vi kørte videre. Derfra gik turen til Rindsholm Kro, hvor vi lige rundede mindeparken. Vi sagde pænt farvel til hinanden og kørte mere eller mindre i hver sin retning, idet enkelte tog turen til turens planlagte endestation i Knudstrup.
Ialt 10 motorcyklister på tur, fint vejr, god temperatur, højt humør, fine veje, gode pauser – som sædvanligt en super søndagstur.

Total distance: 208.01 km
Max elevation: 90 m
Average speed: 58.04 km/h
Total time: 04:57:38
Download

_______________________________________________________________

 

Turen går fortsat til Mariager Fjord, men med en ny førerhund.

Vi mødes på Circle K i Ikast kl. 11.00 og sætter kursen mod Bording, Engesvang til første pause ved Fussingø Slot.
Fra Fussingø kører vi mod Havnekiosken i Mariager Havn, hvor der er mulighed for at købe lidt at spise (desserten tager vi i Vebbestrup).
Efter frokostpausen fortsætter vi østover og gennem Hadsund mod Vebbestrup Flødeis, hvor der er mulighed for at nyde en stor is-dessert.
Fra Vebbestrup kører vi til den gamle vikingeborg Fyrkat, hvor vi holder en kulturel pause. De kulturelle indslag bliver ved idet vi fortsætter fra vikingeborgen Fyrkat mod Viborg, nærmere betegnet Rindsholm Kro, hvor vi holder en sidste pause inden vi slutter turen på Circle K tanken i Knudstrup (hovedvej 13). Her der der mulighed for at sige pænt farvel til hinanden og man kan køre individuelt hjemover.

Turen er på ca. 212 km fra start i Ikast til slut i Knudstrup.

GPS rute til Garmin (gdb format):20200906 SØN
GPS rute i GPX format: 20200906 SØN

Hvem Deltager

9 personer deltager i Søndagstur, Rundt om Mariager Fjord.

  • Rene Hinrich
  • Poul kruse bro
  • Jimmy Bak Eriksen
  • Kurt Flensborg
  • Jan Alex Gärtner
  • Flemming Vestergaard Jensen
  • jørgen
  • Knud Tønning
  • Henrik Schmidt Jensen

Detaljer

Dato:
søn, 6 sep, 2020
Tidspunkt:
11:00 - 17:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
, ,

Arrangør

René
Telefon:
+45 51 44 61 68

Sted

Circle K – Ikast
Vestergade 34
Ikast, 7430 Danmark

10 kommentarer til “Søndagstur, Rundt om Mariager Fjord.”

Skriv en kommentar