Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

 • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Danish Air Show 2016 – Flyvestation Skrydstrup

søn, 19 jun, 2016. 10:00 - 18:00

Denne søndag afholder det Danske Flyvevåben Air Show på Flyvestation Skrydstrup.

Der vil være en masse udstillinger, flyveopvisning og alternative aktiviteter. Absolut et besøg værd.

Hvis vejret er godt vil der med stor sandsynlighed være massive bilkøer mod flyvestationen, hvorfor det faktisk kan være en fordel at være på motorcykel.

Læs mere på hjemmesiden: http://www.danishairshow.dk/

Vi mødes på Statoil tanken i Ikast kl. 10.00, hvorefter vi sætter kursen ad de mindre veje mod Skrydstrup. Vi forventer at være der omkring kl. 13.00. Selv om det officielle program starter kl. 10.00 vil der stadig være en masse at kigge på.

Jeg forventer, at vi kører samlet derfra omkring kl. 16.00. Hjemturen er den lidt mere direkte rute med en pause undervejs i Tørskind Grusgrav. Vi slutter ved ankomst til kirken i Isenvad omkring kl. 18.00

Der vil være mulighed for at købe mad undervejs i forbindelse med sidste pause inden Skrydstrup, men der vil også være en masse opstillede boder på selve flyvestationen (det kan være en god ide at have kontanter, da jeg ikke er sikker på, at der tages mod Dankort).

Ruten ser således ud:20160619 SØN

Detaljer

Dato:
søn, 19 jun, 2016
Tidspunkt:
10:00 - 18:00
Begivenhed Kategorier:
, ,

Sted

Statoil i Ikast
Vestergade 34
Ikast, 7430

4 kommentarer til “Danish Air Show 2016 – Flyvestation Skrydstrup”

 1. Tak til Axel for veludført assistentarbejde for førehunden. Vi var fire som startede fra Statoil, men en sprang fra under vejs.
  Vi havde en rigtig fin tur til flyopvisning i Skrydstrup, som var velbesøgt. Efter at vi havde kigget lidt på div. flyvere og andet grej,
  kørte vi hjemover med et par stop under vejs.

 2. Er desværre blevet forhindret da jeg skal på arbejdet. Har fået opgaven som officiel repræsentant ved Airshowet, og det indebærer desværre ikke ankomst på MC og i civilt tøj (kunne ellers være fedt). Håber en anden evt. vil overtage eller planlægge en altertiv tur denne søndag.
  Med venlig hilsen.
  René

Skriv en kommentar