Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Dametur med natur oplevelser

søn, 18 sep, 2016. 09:00 - 17:30

Der var mødt 11 motorcykler op til dagens tur, heraf havde 6 passager med. Et skønt vejr fulgte os hele dagen. Dagens højdepunkt *Stjerneskud* på det gamle røgeri i Hanstholm var ligeså stor og god som vi huskede dem fra sidste gang. Så alle blev overmætte. Turen forløb som planlagt, dog kom vi lidt væk fra hinanden da en BMW brokkede sig over en nærlyspære der var sprunget.

 

Original tekst:

Så er det igen tid til en oplevelse med pigerne. Så hvis du ikke har en fast bagsædesild, så tag elskerinden/nabokonen eller datteren med. Der bliver kørt fornuftig hele dagen. Det er dog også tilladt at møde op med tomt bagsæde.

Da turen er lidt lang, tager vi den direkte vej til Thy.

Turen går gennem Nationalpark Thy (hvor ulvene lever i bedste velgående) til Nørre Vorupør, hvor vi holder en ryge/væske pause. Derefter går turen til Hansholm hvor vi har mulighed for at få Danmarks bedste Stjerneskud.

Forhåbentlig mætte kører vi forbi ThyLejren, sejler over fjorden og videre til Molermuseet på mors, som skulle være interessant.

Her er en video der beskriver museet, så kan I afgøre om I vil ind og se det. Det koster trods alt 70 kr.

Videre til Nord Mors hvor vi kører en tur til Salgerhøj (højeste punkt på Mors (89 meter)) hvor vi også holder en kort pause.

Fra Mors tager vi den direkte vej retur tilbage til Ikast. Forventet hjemkomst omkring kl. 1900.

Turen er planlagt til ca. 330 km. Og ruten finder du her: dametur-2016

Total distance: 298.66 km
Max elevation: 82 m
Average speed: 63.33 km/h
Total time: 07:01:52
Download

Detaljer

Dato:
søn, 18 sep, 2016
Tidspunkt:
09:00 - 17:30
Begivenhed Kategorier:
, ,

Sted

Statoil i Ikast
Vestergade 34
Ikast, 7430

4 kommentarer til “Dametur med natur oplevelser”

  1. Tak til arrangørerne for en super tur, hvor vi nåede rundt om mange flotte landskaber, og med Thy lejren som absolut bundskraber, men interessant at se.
    Der er i DK ikke mange dage om året med så flot vejr, som vi oplevede på denne tur, efter min mening helt i særklasse.

  2. Tak for en rigtig dejlig tur til Thy og Mors. Vejret var passende til MC kørsel og selv om der var rigeligt med stjerneskud, manglende kringle og kaffe.
    Molermuseet kunne dog byde på en micro-opvarmet-kop-tidligere på dagen kaffe, hvilket var et lillebitte plaster på såret. Nå, men det var faktisk en rigtig dejlig dag, i selskab med gode mennesker – som altid 🙂

Skriv en kommentar