Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Søndagstur – Hanklit

søn, 9 maj, 2021. 11:00 - 17:30

Gratis

Tak til alle deltagerne på søndagens tur til Hanklit. Tusinde tak til Poul Kruse og Frue for godt værtsskab og hjemmebag. Tak for sodavand, kaffe og kage, også den tillempede “Apfelstrudel” – det var bare super duper godt. Vi fik kørt ad både lange og lige veje, men også af mindre buede og finurlige veje. Tre “atleter” tog også turen op på toppen af Hanklit, imens resten passende godt på motorcyklerne. Et enkelt “røvhul” havde også sneget sig ind (find selv vedkommende blandt billederne). Frokostpause i det grønne med udsigt til Thisted. Selv om det visse steder blæste en del, så var det fint vejr og til tider småvarmt. Det var hyggeligt på terrassen hos Poul, hvor man næsten begyndte at svede, nok mest fordi man jo lige skulle smage de forskellige kager. Vi endte dagens tur i Sunds ved Rema1000 hvor Jimmy har en regel om, at her køber han gerne en pakke is til selskabet. Tak for god vaffelis Jimmy – altid en fornøjelse.

Total distance: 243.49 km
Max elevation: 79 m
Average speed: 60.45 km/h
Total time: 05:37:06
Download

____________________________________________________

Søndagsturen går til Hanklit på Mors.

Vi kører fra Circle K tankstationen i Ikast kl. 11.00 og den mere eller mindre direkte vej mod Skive og vores første pause i Hindborg. Derfra fortsætter vi over Sallingsund broen, forbi Højris Slot til Hanklit. Når vi ankommer til Hanklit vil vi holde en lidt længere pause, så der er mulighed for at klatre op på toppen (for dem, som har kondien i orden). Vi holder samtidigt frokostpause (forventer at være der omkring kl. 13.00). Fra Hanklit kører vi over Vildsund broen og sydover mod Doverodde til Draget, hvor vi holder endnu en pause. Fra Draget kører vi via Humlum til Struer hvor vi lige holder en kort pause for at tanke (efter ca. 195 km). Fra Struer kører vi via Holstebro, Tvis, Aulum og Nybro til vores slutsted, som er ved grillen i Sunds. Derfra er der fri kørsel hjem.

Da vi ikke nødvendigvis kan komme ind og spise eller være sikre på Take Away, så tag en god madpakke med, samt evt. kaffe og kage.

Turen er på ialt ca. 245 km.

Rute til GPS:20210509 SØN
GPX format: 20210509 SØN

Hvem Deltager

8 personer deltager i Søndagstur – Hanklit

  • Rene Hinrich
  • Marianne Thuesen
  • Jimmy Bak Eriksen
  • Joan
  • Munk
  • Kurt Flensborg
  • Jørgen Pedersen
  • Knud Tønning

Detaljer

Dato:
søn, 9 maj, 2021
Tidspunkt:
11:00 - 17:30
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
, ,

Arrangør

René
Telefon:
+45 51 44 61 68

Sted

Circle K – Ikast
Vestergade 34
Ikast, 7430 Danmark

9 kommentarer til “Søndagstur – Hanklit”

Skriv en kommentar