Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Søndagstur med damerne

søn, 14 sep, 2014. 10:00 - 17:00

En gangske forrygende tur til Fur Bryghus, vejret viste sig fra den gode side, og vi fik kun lidt støvregn de sidste 2-3 km. Der var mødt 8 motorcykler op til start, de 5 havde bagssædesild med, så vi var 13 i alt. Da vi fik os et bord på terrassen blev der lukket for yderligere kunder. Om det var vores skyld skal jeg lade være usagt. Frokost buffet af den helt store slags, en masse forskelligt, så alle blev mere en mætte. Førerhunden kunne ikke lukke jakken pga. drommedar puklen foran. Vi sluttede hos Helle og Preben til en kølig på terrassen.

Dameturen går denne gang tur retur til Fur Bryghus, hvor vi nyder dagens frokost, og måske en lille snedig Fur Pilsner til. Der vil blive holdt pauser undervejs, så de små damers numser ikke bliver for ømme. Selv om du ikke har en bagsædesild er du velkommen på turen alligevel. 20140914Fur Bryghus

Total distance: 207.09 km
Max elevation: 98 m
Average speed: 55.65 km/h
Total time: 05:54:14
Download

Detaljer

Dato:
søn, 14 sep, 2014
Tidspunkt:
10:00 - 17:00
Begivenhed Kategorier:
, ,

Sted

Statoil – Ikast
Vestergade 34
Ikast, 7430
+ Google Maps

6 kommentarer til “Søndagstur med damerne”

  1. Tak til Lise og Helle for en supergod tur til Fur Bryghus. Gode veje og godt vejr, samt god mad og drikke, så kan man vist ikke ønske sig mere. Det skulle da lige være godt selskab, som der sædvanligt var masser af på turen.

  2. Det lyder da som en supergod tur. Vejrudsigten ser jo også lovende ud, så hvem kan dog sige nej til sådan en oplevelse!
    Tror, at jeg tager rulleskøjterne med. Så er der lidt flere hjul med til at holde balancen, på hjemturen!! :0)

Skriv en kommentar