Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Søndagstur til Trelde Næs

søn, 7 aug, 2016. 11:00 - 16:00

Trods de lave og grå skyer var 8 mødt op på Statoil tanken i Ikast. Vi fik da også kørt hele vejen til Trelde Næs inden det for alvor begyndte at regne. Nå ja, for alvor kan man vel ikke rigtigt sige, idet der blot var tale om støvregn. Imidlertid var turen hjemover dog forbundet med et overforbrug af nedfalden dug fra de grå skyer. Axel måtte da også trække i “gummidragten”. Vi kørte den planlagte rute, idet der dog var motorløb på Munkebjerg bakke, så vi måtte pænt køre uden om, da det ikke var for motorcykler, men for gamle veteranbiler m.v. Der var indlagt tilpas med pauser hvor  pølser og anden junkfood var til rådighed, så dér var heller ikke et øje tørt. Vejene var superfine, med undtagelse af vejene på hjemturen, da man skulle være ekstra opmærksom på at de var våde og glatte.
Førerhunden har således også sørget for, at der kan indlægges ekstra interessetimer i rengøring af motorcyklerne efter dagens strabadser og nedbør (selv tak) 🙂

Tak til alle, som deltog denne søndag – det var smadder hyggeligt.

Total distance: 186.75 km
Max elevation: 147 m
Average speed: 53.78 km/h
Total time: 04:28:17
Download

 

 

Oprindelig tekst.
Denne søndag skal vi da også ud og køre (dem, som altså ikke stadigvæk holder sommerferie). Hvis ellers at vejret arter sig. Selv om prognosen ikke ser for lovende ud, så lad og satse på, at vejrguderne er med os. Hold øje med siden, såfremt turen bliver aflyst med kort varsel – inden afgang.

Turen går til Vejle Fjord nærmere betegnet Trelde Næs. Primært ad mindre veje mod Vejle og langs fjorden mod Trelde Næs. Undervejs holder vi en pause ved grillen på Abelones Plads i Vejle. Efter Trelde Næs, går det igen ad mindre veje via Skærup, Vingsted, Bredsten og med en sidste pause ved Grillen nær Give v/dørken. Vi slutter i Isenvad hvor vi holder ved kirken og siger pænt farvel til hinanden.

Turen er på ialt 187 km og vi forventer at være tilbage senest kl. 16.00.

Afgang fra Statoil tanken i Ikast kl. 11.00

Tempoet vil være moderat så alle kan følge med.

GPS fil med ruten:20160807 SØN

Detaljer

Dato:
søn, 7 aug, 2016
Tidspunkt:
11:00 - 16:00
Begivenhed Kategorier:
, ,

Arrangør

René
Telefon:
+45 51 44 61 68

Sted

Statoil i Ikast
Vestergade 34
Ikast, 7430
+ Google Maps

4 kommentarer til “Søndagstur til Trelde Næs”

  1. Trods lidt støvregn sidst på turen, blev det en rigtig fin tur med god stemning og snørklede veje i det flotte landskab ved Munkebjerg og Brejning.
    En motionscyklist mente, at man bare lige kan lave en U-vending uden at orientere sig bagud, med det resultat at han nær var blevet kørt midt over, men slap med skrækken.
    Som altid når Rene laver en tur, er der ikke noget at pege fingre af.

Skriv en kommentar