Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Rundt om Skanderborg

søn, 22 jun, 2014. 10:00 - 17:00

En lille smule motorvej, lidt hovedvej, lidt flere biveje og så ellers en fucking masse gedestier. Nogle af vejene blev brugt så lidt at der voksede græs op gennem asfalten. En virkelig smuk, men også udfordrende tur. Både cyklerne og chaufførerne blev øvet i sving til den store guldmedalje. På et tidspunkt kom vi til en manuel spærring, men kontrolløren åbnede venligst så vi kunne komme ind, måske fordi førerhunden lignede en æggeskal. Det viste sig ret hurtigt at vi nu kørte på samme rute som de der gennemgik trængslerne med en halv ironman, bare mod kørselsretningen.

Lidt underligt at kun 5 havde fået lov til dagens tur i et vejr der bare ikke kan blive bedre til motorcykel kørsel.

Den lovede pølsebod blev også fundet, den åbnede bare først kl. 13.00. Så vi blev i stedet bespist hos naboen der også handlede med benzin. Turen sluttede på parkeringsplads øst med en dejlig kold pilsner. Super fed tur, der sagtens kan køres igen. Så alle der ikke var  med i dag gik glip af en fantastisk oplevelse.

Turen blev på i alt 238 km.

Pga. vej forholdene blev den gennemsnitlige hastighed også begrænset til 64,2 km/t.

Garmin fil: 20140622Søndagstur

ø

Detaljer

Dato:
søn, 22 jun, 2014
Tidspunkt:
10:00 - 17:00
Begivenhed Kategorier:
, ,

Sted

Statoil – Ikast
Vestergade 34
Ikast, 7430
+ Google Maps

Arrangør

Preben Jensen
Telefon:
41402041
E-mail:
preben.jensen@mcikast.dk

En kommentar til “Rundt om Skanderborg”

  1. Tak til El’Prebsi for en rigtig fed tur med mange sving og finurlige veje. I omegnen af Skanderborg blev vi lukket ind på en rute, som dagens Ironmand arrangement også havde valgt som deres cykelrute. Det gjorde ikke turen mindre spændende, da vi på en lang strækning skulle holde øje med modkørende cyklister, følgevogne og politimotorcykler. Vejret var fantastisk, så det gjorde heller ikke oplevelsen ringere.
    Alt i at en superfed søndagstur.

Skriv en kommentar