Ved telefonisk kontakt med sundhedsstyrelsen, blev det oplyst at det for os som klub er tilladt at være op til 25 medlemmer i vore udendørs organiserede arrangementer.
Det betyder så også ingen deltagelse hvis du ikke fremkommer af medlemslisten, det gælder både fører og passager.  Se listen her
Yderligere forudsætning er at vi opfylder afstandskravet på 2 meter mellem deltagerne når der holdes pause.
Deltagelse kræver tilmelding for både fører og passager.
Overtrædelse af disse regler kan koste kr. 2500 pr. deltager.

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Sønderjylland Vest

søn, 25 apr, 2010. 09:00 - 18:00

Først var vi 17, så blev vi 18, så blev vi 16, 15, 14 og til sidst var vi 13 der pænt sagde farvel og tak for turen hos Kims Bilsyn.
Claus havde gjort meget ud af planlægningen, så vi var på forhånd klar over at det ville blive en rigtig fin tur, der bl.a. inkluderede et besøg hos Expedit i Ølgod.
Hvad vi ikke var klar over var at de bedste og pæneste veje blev genbrugt 2 til 3 gange, men det gjorde slet ikke noget. Vi kørte også på veje der normalt ikke blev brugt af motoriserede køretøjer i den retning vi kørte.
Vi holdt pauser med passende mellemrum, så det var begrænset med de ømme bagdele.
Vejret var fantastisk, hastigheden lagt helt korrekt, og som altid var dagen fyldt med godmodig mobning og kærlig drilleri, vi var endda hjemme en hel time før planlagt.
Alt i alt en dejlig dag på de 2 hjulede.

Turen blev på 413,9 km
Gennemsnitlig hastighed for dagen 41,1 km/t
Gennemsnitlig hastighed i bevægelse 67,6 km/t
Max Hastighed ???

Garmin fil: Sderjylland_Vest_25_04_2

KOMMENTARER:

Hans Henrik Fyenbo
En rigtig god heldagstur, perfekt vejr(men det havde Claus jo også lovet). Kun ganske lidt grusvej, og kun korte ture mod den normale kørselsretning. Må nok indrømme, at man er lidt brugt, efter 10 timer “i sadlen”, så klokken blev ikke mange søndag aften…….

Detaljer

Dato:
søn, 25 apr, 2010
Tidspunkt:
09:00 - 18:00
Begivenhed Kategorier:
, ,

Sted

Skriv en kommentar