Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Sverige 2010

fre, 27 aug, 2010. 09:00 - man, 30 aug, 2010. 21:00

Endnu en forrygende udlandstur!
Vi var 7 der startede fra Sønderkær fredag morgen, Kim, Preben, Axel, Finn, (Holger), Per og Kristian. Vi kørte i skønt vejr tværs over Dk til Helsinggør, hvor vi tog færgen over til Helsingborg. Fra Helsingborg mod Halmstad tværsover Sverige mod Ålebo. Den sidste del af ruten mod Ålebo var ad små veje, hvor vi gjorde holdt ved det i mc kredse meget diskuterede højresving, hvor der skete et uheld sidste år.
Indkvartering, hvor vi fik den gode overraskelse, at vi kunne få anekset igen. Det er bare hyggeligt. Med egen bådebro og sø.

Lørdag var målet en gammel kobbermine. Vi kørte af snoede og skønne veje til bestemmelses stedet. Sverige er fyldt med gode mc veje. Dog er asfalt kvaliteten stærk svingende. Så det kan godt give nogle farlige situationer. Ellers blev der gået til “stålet”.
Vi nåede vores kobbermine, hvilket var ret interessant, idet det er Sveriges første kobbermine. Ad små veje hjem, igen. Vejret var lidt ustabil den dag, så noget af turen blev afkortet pga. regn. Om aftenen, hygge med rigtig god mad med tilbehører. Pensionatet har en nærmest en gourmeagtig staus omkring deres mad. Hygge i annekset, hvor der blev fortalt røverhistorier fra det virkelig liv.
Søndag tur til Grânna hvor der bla. dyrkes vin! Stoppested ved “Den gyldne Odder” et gammelt slot, der ligger med en fantastisk udsigt ud over Vâttern og Vissingø. Tilbage igennem Jønkøbing, med indtagelse af frokost. Vi afkortede tilbage turen hjemad, idet Per ikke havde mere gummi på sit bagdæk. De svenske veje er hårde ved gummiet på dækkene.
Om aftenen igen råhygge. Det er ikke for sarte sjæle.!
Axel og Sverige er ikke nogen god kombination. Axel lagde sig med en ondnartet maveinfektion, hvilket gjorde, at han var sat ud af spillet søndag og mandag. Undertegnede fulgtes med ham hjem om mandagen , medens de andre kørteforbi Halmstad for at få nye “fødder” på Per´s mc.

Alt i alt var det en kanontur, hvor alle hyggede sig og fik kørt en masse mc på små snoede svenske veje.
Så det må vi gøre en anden gang.

Garmin filer: Granne_og_Anderstorp Optur Kleva_Gruva

 

Detaljer

Start:
fre, 27 aug, 2010. 09:00
Slut:
man, 30 aug, 2010. 21:00
Begivenhed Kategorier:
, ,

Sted

Parkeringspladsen ved motorvej øst.
Jyllandsgade
Ikast, 7430 Danmark
+ Google Maps

Arrangør

Skriv en kommentar