Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Thy / Frøstrup lejren.

søn, 19 jun, 2011. 10:00 - 18:00

I løbet af natten må der have været strømtyve på spil, der var ganske enkelt ikke nok tilbage til at slå liv i Fjr’en. Så de andre måtte starte uden sådan en fin maskine i kolonnen. Efter ca. 45 min blev der lånt lidt 12V fra en anden japaner, så var der gang i maskineriet. Kim var kommet for at hjælpe mig med at indhente kolonnen, hvilket viste sig bestemt ikke at være nødvendigt. Vi var kun kommet et par km ud af byen da kolonnen åbenbart holdt første pause. Det viste sig at det var Holger der havde bremseproblemer og derfor var vendt hjem til værkstedet.
Vi fik gang i kolonnen. Turen gik pga. den våde vejrmelding mest på de store veje. Da vi kom til Thy holdt Claus pludselig på tanken så nu var vi en mere. Efter yderligere nogle minutter dukkede Holger så igen op med reparerede bremser.
Vi kørte så til Frøstrup lejren for at se forholdene med egne øjne. En beboer tog og på rundvisning og ganske som ventet er det ret kummerlige forhold de lever under.
Herfra gik turen hjemad via Viborg og Dollerup bakker.
Det lykkedes næsten at gennemføre turen helt uden at blive våd, kun et par enkelte dryp blev det til.
Vi sagde farvel og tak på rastepladsen ved Skygge.

Super tur der blev kørt i et frisk tempo. Vi var vist en overgang oppe på 9 deltagere.

Turen blev på 293 km
Gnms hastighed i bevægelse 80,0 km/t
Gnms hastighed for dagen 44,8 km/t

Garmin fil: thy_l

KOMMENTARER:

Hans Henrik Fyenbo
Vi var 6-8-7-9-8 stykker denne søndag, hvor vejrudsigten ikke var for god, men vi slap endnu engang stort set for regnen. Der var lidt startproblemer, men de blev løst, vist nok ikke bluetooth-bøvlet. En fin tur, dog uden de små veje, men det skal der jo også være plads til engang immellem (dog ikke for tit, som mente Bjarne). Interessant at se Thy-lejren, men vi mente dog ikke, at vi passede ind i klientellet på den lokale, så vi sprang værtshusbajeren over. (husk at tage Gerda ud af holderen, få fagfolk til at ordne bremser og tag det som en kvinde-læs brugsanvisningen)

Detaljer

Dato:
søn, 19 jun, 2011
Tidspunkt:
10:00 - 18:00
Begivenhed Kategorier:
, ,

Arrangør

Sted

Skriv en kommentar