Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

En bette tirsdagstur til Silkeborg

tirs, 9 apr, 2019. 18:00 - 19:30

Gratis

Så var der lige 13 friske motorcyklister som mødte op denne tilfældige tirsdag i april (også selv om det var den niende).
Vejret var skønt omend noget køligt. Turen var denne aften ikke planlagt til at være så lang, netop af samme årsag, men vi slog dog lige et smut forbi svinefarmen, for at se på de små pattegrise boltre sig på den åbne mark. OG NEJ, der er intet sexuelt i dette – med mindre du selv tænker sådan???!!!!
Men udover ovenstående, så gik snakken på sædvanlig vis i muntre toner med kammeratlig drilleri og div. diskussioner om bøsser, lesbiske og John Holgers medbragte madpakke, og alle os andres trang til pølser og burgere. Det eneste, som vel ikke blev diskuteret var is, nok fordi det var så koldt, at ingen gik i de tanker.

Vi endte turen med at køre fra Silkeborg mod Ikast forbi Bølling Sø m.v., og idet solen stod lavt på himlen, og skinnede noget så smukt, kunne man ikke se en skid, så det er faktisk ret heldigt at vi alle kom hjem i levende live 🙂

Total distance: 69.08 km
Max elevation: 125 m
Average speed: 60.37 km/h
Total time: 01:30:54
Download

______________________________________________________________________________________________

En lille tirsdagstur på bare 64 km til Silkeborg og tilbavs.
Vi mødes som sædvanligt på CircleK tanken i Ikast og kører ad de mindre veje mod Silkeborg, nærmere betegnet Hjørnegrillen på Vestergade. Her holder vi en pause og dem, som endnu ikke har spist aftensmad, har mulighed for at købe lidt her. Efter pausen sætter vi kursen hjemover via Kragelund og Bording til vi ender på rastepladsen øst for Ikast by v/hovedvej 15, forventeligt omkring kl. 19.30.

Turen køres i stille og roligt tempo, så de som endnu ikke har haft deres første rutinetur sagtens kan følge med og få rystet støvet af.

GPS fil til Garmin:20190409 TIR

GPS fil til Google:20190409 TIR

GPS fil i gpx format:20190409 TIR

Hvem Deltager

7 personer deltager i En bette tirsdagstur til Silkeborg

  • Rene Hinrich
  • Poul kruse bro
  • Thorkild Nielsen
  • John G Andersen
  • Jimmy
  • Poul
  • Claus Tarbensen

Detaljer

Dato:
tirs, 9 apr, 2019
Tidspunkt:
18:00 - 19:30
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
, ,

Sted

Circle K – Ikast
Vestergade 34
Ikast, 7430 Danmark

Arrangør

René
Telefon:
+45 51 44 61 68

4 kommentarer til “En bette tirsdagstur til Silkeborg”

Skriv en kommentar