Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Tirsdagstur – Juelsminde (start kl. 18:00)

tirs, 24 jul, 2018. 18:00 - 22:00

Gratis

Vi var 8 til start i Ikast og kørte ad mindre veje den “direkte” vej mod Juelsminde Havn. Vejret var fantastisk, idet man dog ikke skulle stå stille al for lang tid af gangen, da man begyndte at dryppe sved. Hvis man var Harley ejer ville man være en stolt rytter som i sympati med sin cykel kunne lave et afsæt på stedet hvor man holdt. Nå men man kører vel på nogle ordentlige cykler så vi nøjes med at farve vores t-shirts i mørkere nuancer end deres oprindelige farve –  nogle mere end andre.
Vel ankommet til Juelsminde Havn (sammen med resten af Danmarks befolkning) var det tid til is eller hvad man nu skulle indtage. En sidste rytter mødte os der og fulgte så med hjemover mod Ikast. Da det var for varmt til at stå stille, satte vi kursen hjemover hvor førerhunden kunne genopleve tidligere oplevelse med konfrontation med dådyr. Denne gang var de dog mere fredelige og søgte ikke at torpedere motorcykel og rytter men var bare interesserede i lidt håndfodring. Mens John febrilsk ledte efter sin jagtriffel blev det til enkelte billeder af de kære kræ (det kan være, at vi ser John med beslag til div. håndvåben monteret på bimmeren i fremtiden – hvem ved)? En enkelt sagde farvel i Vejle og resterende flok fortsatte hjemover mod solnedgangen og vi endte i god ro og orden ved kirken i Isenvad omkring kl. 21:45.

Tak til alle for rigtigt godt selskab.

 

Total distance: 190.21 km
Max elevation: 121 m
Average speed: 57.64 km/h
Total time: 03:37:09
Download

 

Oprindelig tekst
Tirsdagsturen er en lidt længere en af slagsen, idet den er på ca. 190 km. Til gengæld er vejret fint og solen står højt på himlen.  Vi kører fra Circle K i Ikast kl. 18:00.

Turen går ad de mindre veje over Vrads, Ring, Rask Mølle, Horsens og Kirkholm til havnens café og isbar i Juelsminde.
Her er der mulighed for at købe lidt at spise (både stort og småt). Vi forventer at være dernede omkring kl. 19:30.

Fra Juelsminde kører vi via Vejle (langs fjorden i det omfang det kan lade sig gøre på den nordlige “bred”), Lerbæk Mølle, Vindelev, Nørre Snede og til endestationen ved kirken i Isenvad, hvor siger pænt farvel til hinanden (forventet ankomst omkring kl. 22:00).

Vi kører lidt rask til (hvad vi nu må i forhold til færdselsloven) og holder ikke planlagte pauser undervejs til/fra Juelsminde.

GPS rute til Garmin (gdb): 20180724 TIR

GPS rute til Google (kml):20180724 TIR

GPS rute i GPX format: 20180724 TIR

Hvem Deltager

9 personer deltager i Tirsdagstur – Juelsminde (start kl. 18:00)

  • Rene
  • John
  • Joan
  • kurt
  • Bjarne
  • Marianne Pedersen
  • Vagn

Detaljer

Dato:
tirs, 24 jul, 2018
Tidspunkt:
18:00 - 22:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
, ,

Sted

Circle K – Ikast
Vestergade 34
Ikast, 7430 Danmark
+ Google Maps

Arrangør

MCIkast.dk
Telefon:
41402041
E-mail:
info@mcikast.dk

10 kommentarer til “Tirsdagstur – Juelsminde (start kl. 18:00)”

Skriv en kommentar