Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Dollerup med mere.

tirs, 26 aug, 2014. 18:30 - 22:00

Så fik Thorkild sin dåb som førerhund, det klarede han som ventet rigtig fint.

Det er jo kun ham ovenover os der har styr på hvor dråberne skal falde. Selve turen var godt planlagt med masser af gode veje og de fleste var tørre. Da Thorkild først fik hastigheden kørt ind gik det over forventning.

Der var mødt hele 21 motorcykler op til start, plus en masse fra Goldwing klubben, de havde dog lavet deres egen tur, så dem så vi ikke mere til. Thorkild har klart gjort sig fortjent til flere ture som arrangør og førerhund. Tak for det.

Tirsdagsturen går den korteste vej til Bjerringbro, hvilket bestemt ikke er den mest lige. Her er der stop ved en pølsevogn. Vi kører så over Mammen til Viborg og Hald Ege, hvorefter vi kører hjem via Dollerup bakker hjemad. Vi slutter turen på P-pladsen lige nord for Tulstrup. Garmin fil: 26082014_Bjerringbro_Viborg

Turen er ca. 130 km.

Total distance: 131.66 km
Max elevation: 87 m
Average speed: 56.64 km/h
Total time: 02:52:02
Download

 

Detaljer

Dato:
tirs, 26 aug, 2014
Tidspunkt:
18:30 - 22:00
Begivenhed Kategorier:
, ,

Sted

Statoil – Ikast
Vestergade 34
Ikast, 7430
+ Google Maps

Arrangør

Thorkild

7 kommentarer til “Dollerup med mere.”

  1. Tak til Thorkild for en fin tur til Bjerringbro samt Dollerup. Godt indslag med grillen i Bjerringbro. Dog knap så godt indslag med den eneste sorte sky i kilometers omkreds, og de lovede 0,8 mm regn. Jeg tror, at de alle ramte direkte ned i mine underhylere. Nå – heldigvis var det ikke så slemt og man tørrer jo hurtigt igen. Tak for hyggeligt selskab til de mange, som var mødt op.

Skriv en kommentar