Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Tirsdagstur – Fasterholt og omegn.

tirs, 7 apr, 2020. 18:30 - 20:00

Gratis

Fin bette aftentur i godt selskab. Selv om turen ikke var så lang, så var det passende inden det blev for koldt og solen gik ned. I god ro og orden fik vi lagt den ene kilometer efter den anden bag os, ligesom div. lortespor, sandkasser, kokasser m.v. efterladt af div. bønder. Oprydningen efter kørsel med tunge landbrugsredskaber eksisterer ikke. Nå men, blot man er opmærksom og kører efter forholdene, så går det nok også – der skal jo være plads til os alle.
Kan dog ikke lade være med at tænke over, at det ikke er super fedt at befinde sig længere nede i kolonnen når dem foran kører gennem det ene lortespor efter det andet og støvet hvirvler omkring en – og man unægteligt også inhalerer en del heraf. Tilsyneladende er denne “vaccine” ikke nok til at man bliver immun over for COVID-19 – satans også, tænk hvis det var tilfældet, så var vi alle sgu godt kørende og Corona-landkortet med det vestlige jylland ville ikke være farvet sort.
Tak til alle, som deltog på den lille aftentur.

 

Total distance: 56.3 km
Max elevation: 85 m
Average speed: 58.48 km/h
Total time: 01:16:36
Download

________________________________________________________________________________
Tirsdagsturen bliver én af de korte. Ja måske den korteste på blot 56 km. Men har du behov for lige at komme ud og få lidt luft, så tag med på denne korte hyggetur, hvor vi udgår fra Circle K tankstationen i Ikast kl. 18.30. Vi kører ad de mindre veje mod Høgild, videre mod Fasterholt. Vi holder en pause ved rastepladsen på Fasterholtvej, inden vi fortsætte via Gludsted mod Ikast, hvor vi ender ved kirken i Isenvad omkring kl. 20.00.

Igen, er der på grund af restriktionerne med COVID-19 kun 10 pladser. Vi holder god afstand til hinanden (især i pausen). Du skal derfor tilmelde dig turen, og ikke-tilmeldte vil ikke kunne køre med. Mød derfor ikke op på tankstationen hvis du ikke er tilmeldt. Det er super ærgerligt for vi vil mægtig gerne være flere med på turene, men sådan er situationen og vi skal huske at passe godt på hinanden.

I forbindelse med tilmelding, så fjern fluebenet, så du fremgår med billede på tilmeldingslisten.

Turen til GPS i gdb format:20200407 TIR
gpx format:20200407 TIR

Følgende pladser er optaget.
1. René
2. Jørgen
3. Hanse
4. Kurt
5. Frede
6. Kristian K.
7. Poul L.
8. Bjarne K.
9.
10.
 

Hvem Deltager

8 personer deltager i Tirsdagstur – Fasterholt og omegn.

  • Rene Hinrich
  • jørgen
  • Hans Fyenbo
  • Kurt Flensborg
  • Frede Rahbek
  • Kristian Kobberø
  • Poul Larsen
  • Bjarne Klit

Detaljer

Dato:
tirs, 7 apr, 2020
Tidspunkt:
18:30 - 20:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
, ,

Arrangør

René
Telefon:
+45 51 44 61 68

Sted

Circle K – Ikast
Vestergade 34
Ikast, 7430 Danmark

7 kommentarer til “Tirsdagstur – Fasterholt og omegn.”

  1. Det var en fin lille tur, distancen passer meget godt til årstiden, det er jo ikke sommer endnu. Den kommer jo nok, men bliver jo helt sikkert ikke som “de andre” . Men vi må jo prøve, at få det bedste ud af det, vi er jo alle i samme båd. Tak for turen og selskabet “sammen hver for sig”

Skriv en kommentar