Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Tirsdagstur – Skaven Havn

tirs, 16 aug, 2016. 17:30 - 21:00

Tak til de 13, som var mødt op denne fantastisk smukke tirsdag aften i august. Vejret viste sig fra sin bedste side, og vi fik tilbagelagt turen til Skaven Havn i god stil og ad de små veje med mange sving. Undervejs holdt vi en kort pause ved kirken i Nr. Vium.
Vi nåede ud til Skaven Havn inden grillen lukkede, til stor glæde for nogle – specielt dem, som ikke havde spist hjemmefra, eller blot havde lyst til en stor is.
Efter en længere pause i Skaven, vendte vi snuden hjemover. Igen ad de små veje arbejdede vi os i retning af Ikast. Tusmørket var ved at falde på, og udfordringerne på de små veje, blev ikke mindre af, at det blev mere og mere mørkt. Men så fik man da også prøvet sine kørefærdigheder under anvendelse af forlygterne. Det er jo altid spændende for nogle, om de virker – for det opdager man jo ikke når man kun kører i dagslys!!!

Nå – men førerhunden besluttede at give den gas hjemover og da vi nåede Ikast var det intentionen, at vi lige skulle stoppe og sige pænt farvel til hinanden. Imidlertid mente nr.  2 i rækken, at det skulle vi ikke og kørte ligeud istedet for at følge førerhunden (jeg tog det nok for givet), og resten fulgte efter. Vi var således 2 som sagde pænt farvel – de andre kom forhåbentlig godt hjem.

Tak til alle for en superhyggelig tur – håber I alle kom godt hjem 🙂

PS. Selv Birger glædede sig så meget til turen, at han ankom til Statoil Tanken hele 3 minutter før starttid. 🙂

Note til mig selv:
Husk at briefe nye om hvordan vi normalt kører og slutter 🙂

 

Total distance: 157.1 km
Max elevation: 80 m
Average speed: 56.77 km/h
Total time: 03:31:00
Download

Oprindelig tekst
Tirsdagsturen går et smut til Skaven Havn, hvor Grillen har åbent til kl. 21.00. Det satser vi på at nå, også selv om vi kører ad de mindre veje derud, – og med en enkelt pause undervejs.

Turen er på ca. 151 km og vi ender på Parkeringspladsen ved Nørlundbanen senest kl. 22.00.

Turen bliver kørt i moderat tempo, så alle kan følge med.

GPS rute: 20160816 TIR

Detaljer

Dato:
tirs, 16 aug, 2016
Tidspunkt:
17:30 - 21:00
Begivenhed Kategorier:
, ,

Arrangør

René
Telefon:
+45 51 44 61 68

Sted

Statoil – Ikast
Vestergade 34
Ikast, 7430
+ Google Maps

7 kommentarer til “Tirsdagstur – Skaven Havn”

  1. Jeg ville jo egentligt have sagt pænt farvel da vi ankom til Ikast, men nr. 2 i rækken ville det åbenbart anderledes. Og da resten af flokken fulgte trop vil jeg da bare sige tak for iaften. Håber I havde en god tur og alle kom godt hjem. 🙂

Skriv en kommentar