Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Tur for de halvgamle til østjylland.

søn, 20 jun, 2010. 10:00 - 17:00

Honda’op for en dag. Først skulle vi starte fra Føtex, så fra Gråmose, men afsted kom de ca 35 motorcykler der var mødt op. Vi var ikke kommet længere end til omkring Hørning før første udfordring dukkede op, Bent og Åse Bimmer tabte luft, de valgte så at køre direkte hjem.
Vejret var egentlig OK til af begynde med, men efter ca. 1 times kørsel blev himmelsluserne for alvor lukket op, faktisk så piskede det ned, der lå dybe søer på vejene, sand og grus var blevet vasket ud på vejene, selv affalten var et sted vasket væk. Om det var pga. vandmængderne eller bare en øjebliks ukoncentration der gjorde det vides ikke, men Hansi blev i hvert fald ufrivillig taget bagfra. Så Hondaen måtte efterlades i vejsiden til efterfølgende afhentning. Efter en times tid i vandland klarede himlen igen op og kort efter fandt Ole så ud af at motorcyklen styrer bedst med luft i begge hjul, så vi måtte have lappegrejet frem.
På trods af disse småuheld og det faktum at vejret ikke var med os hele vejen, var der enighed om at turen havde været perfekt og bør køres igen i lidt bedre vejr.

Gnms hastighed i bevægelse 47.7 km/t
Gnms hastighed for dagen 36,2 km/t

Garmin fil: halvgamle2009_1

KOMMENTARER:

Hans Henrik Fyenbo
Sikke da en dag, men godt, at der ikke skete mere. Tak til Bjarne for transporten, og den står nu hos Midtjysk MC, så må vi jo se hvad der sker derfra. Ikke sikkert, at jeg er med på tirsdag, men ellers så hurtigt som muligt.
Carl Erik Fyenbo
Det var da ikke så godt, du kan låne BMW´en hvis du tror du kan styre en rigtig MC. PS. Jeg har desværre ingen støttehjul til den.
El’prebsi – Preben & Helle Jensen
Du er da godt nok modig CE, for det første ligger de der BMW’er jo godt i svingene og Hansi har allerede problemer med det der japaneri.

Detaljer

Dato:
søn, 20 jun, 2010
Tidspunkt:
10:00 - 17:00
Begivenhed Kategorier:
, ,

Sted

Arrangør

Preben Jensen
Telefon:
41402041
E-mail:
preben.jensen@mcikast.dk

Skriv en kommentar