Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

USA Tur

tors, 25 sep, 2014 - lør, 11 okt, 2014

Vi er 12 mand der skal på en fantastisk tur til USA, og så et par stykker i bil, så i alt 14. Fra MC Ikast er det Kristian, Carl og Hanse.

Nogle kender hinanden inden, sådan lidt på kryds og tværs, men ingen kender alle, men det kommer vi helt sikkert til.

Turen er tilrettelagt af 4 mand, som har kørt derovre før, (i 2009), i samarbejde med FDM, og stor ros til dem, vi har fået en helt fantastisk service, speciel tak til Christine Morán.

Turen starter fra Billund, torsdag d. 25/9 kl. 6,00, videre til Amsterdam, og derfra til San Fransisco (lander kl. 11,30, det er fandeme hurtigt), hvor vi har en overnatning, inden vi næste dag, kl. ca. 9,00 skal hente MCér hos Eagle Rider. Vi skal køre på lidt af hvert, de fleste Heritage Softtail, en enkelt har lejet pølsevogn-Electric Glide, og så er der nogle unge (i 30erne, der har lejet Fat Boy eller Street Glide. De 2 i bil, har lejet en rød Mustang, men de får vist en rød Fiat Panda………..

Fredag starter vi turen ned af Highway  1, til San Simeon, en tur på 346km., hvor vi har den første overnatning på San Simeon Lodge.

Dag 2, går turen via “danskerbyen” Solvang,  videre til Santa Paula, lidt nord for LA, hvor vi overnatter på Ocean Gateway Inn. En tur på 311km.

Dag 3, går turen til Rosamond, hvor vi overnatter på Devonshire Inn Motel, hvor vi på vejen, skal spise frokost på en berømt bar, ved navn Rock-Inn. Denne dag, kører vi kun 140km., da vi om eftermiddagen, skal ud at prøve at skyde med alt muligt indenfor våben, gamle Colt-Winchester mm., det bliver spændende………

Dag 4, skal vi fra morgenen, (alle dage starter vi ud kl. 8,00), ind og se  Edwards Air Base, og efter en interessant rundvisning, (nok kun en brøkdel af den), kører vi videre mod Big Bear Lake, som er et skisportssted ikke langt fra LA i ca. 2000m. højde, hvor vi overnatter på Big Bear Frontier, som ligge ned til søen. Hvis vi kan nå det, ligger vi vejen forbi Ghost Town, og Peggy Sue Fifties Dinner, som skulle være helt speciel. Denne dag er turen på274km.

Dag 5, kører vi fra Big Bear (og det kan være skide koldt), via Joshua Tree park, som er en park, hvor der er nogle helt specielle træer og klippeformationer, til Parker i Arizona (som er en by der ligger lige over grænsen fra Californien. Her skal vi bo på Budget Inn Parker, og denne dag, skal vi køre 385km.

Dag 6, kører vi fra Parker, via Jerome, som er en gammel kobbermineby, nu ret turistet, til Sedona, som er berømt for sine røde klipper. På vejen op til Jerome, kan man lige få afprøvet SWING-teknikken, da der er nogle lækre swing. I Sedona, som er lidt af en pensionist by, skal vi bo på La Quinta Inn Sedona, og vi skal køre 346km.

Dag 7, kører vi via Grand Canyon, som jo er et must at se, og de som vil flyve en tur udover i helikopter, får mulighed for det, til Williams, hvor vi overnatter på Howard Johnson Williams. Byen er ikke så stor, men meget hyggelig, og vi skal køre 319km.

Dag 8, den dag, kommer vi ind på noget af den gamle Route 66, vi kommer forbi en “butik”, ejet af en Vietnam-veteran, hvor man kan købe det mest fantastiske spræller (yes). Videre til Seligman, som ikke halter bagefter hvad det angår, en rigtig Route 66 turistby. Vi skal bo i Kingmann, på Days Inn West, hvor vi ankommer ret tidligt, 203km., og derefter, er der frikørsel til Outmann, som er en by på den gamle Route 66, hvor der er cowboy-show, og hvor æslerne går løse i gaderne (turister) en tur på 101km.går

Dag 9, køre vi så over Hoover Dam, som er meget imponerende, og ind i Nevada til Las Vegas, hvor vi overnatter på  Circus Circus, et lille hotel med 6000 senge. Her skulle vi gerne ankomme tidligt, da vi kun skal køre 187km. Så resten af dagen, er “fri” til tatoveringer, eller hvad man nu syntes, det er i hvert fald ikke kedeligt.

Dag 10, fridag i Las Vegas, hvor vi nok lige vil besøge verdens største Outlett-butik, og så ellers se, om vi kan få tiden til at gå, uden at køre :-), men mon ikke det går……………..

Dag 11, denne dag skal vi køre den længste rute, 444km., via Death Valley til Big Pine, hvor vi bor på Bristlecone Motel, og hvor vi så igen er i Californien.

Dag 12, der kører vi igennem Yosemite nationalpark, til Country Inn i Sonora, en tur på 317 km.

Dag 13, er dagen hvor vi igen, naturligvis over Golden Gate, vender tilbage til Eagle Rider i SF, og får afleveret MCérne, 262km. Vi bor på samme hotel som første dag, Carlton, og så skal vi naturligvis, ud at se på byen.

Dag 14, fridag i SF, hvor vi fra morgenen, skal en tur på Alcatrez, og så ellers se, hvad vi finder på………….

10. okt. kl. 13,35, går det hjemad igen via Amsterdam, hvor vi lige har en pause på ca. 7 timer, og lander i Billund, lørdag d. 11 okt. kl..18,00.  En stor oplevelse rigere……..

Turen er på i alt. ca. 3635km., eller 2258miles, som det jo hedder “over there”

/Hanse

 

 

 

 

Detaljer

Start:
tors, 25 sep, 2014
Slut:
lør, 11 okt, 2014
Begivenhed Kategorier:
, ,

7 kommentarer til “USA Tur”

  1. Hej Alle
    Vi har lavet en gruppe på FaceBook, hvor man kan følge vores tur, og se de billeder, de forskellige deltagere ligger ind, hvis man er interesseret i at følge med i turen, kan du sende en anmodning til mig på carl.fyenbo@facebook.com så vil jeg koble jer på gruppen.
    Gruppens navn: USA ROCKERE 2014
    PS. Det er selvfølgelig nødvendigt at man har en facebook profil, eller opretter en.

Skriv en kommentar