Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Vejle Ådal for de halvgamle

søn, 20 maj, 2007. 09:00 - 18:00

Igen var vi privilegeret og havde rigtig vejrguderne med os. 15 motorcykler var mødt op for at hjælpe med gennemførelsen af denne tur. Som nævnt var de halvgamle inviteret til at deltage i turen og vi blev derfor 55 motorcykler til opstart ved Hampen sø.
Det er med et lille smil på læben, at jeg takker de mange venlige bilister der gav plads og venligt holdt tilbage i de mange kryds der skulle gennemkøres på denne tur. Faktisk var jeg overrasket over hvor godt de alle fulgte vore anvisninger og pænt ventede til vi alle var igennem.
Nå men tilbage til selve turen. Erik gjorde som førerhund sit til at turen blev helt og aldeles fortræffelig, hastigheden var passende og ikke et øjeblik var han i tvivl om ruten og at han havde alle med.
Turen er en af de absolut smukkeste vi til dato har gennemkørt. På et tidspunkt, mellem Jerlev og Skibet følte jeg at tiden havde stået stille i nøjagtig 2 uger, jeg fik igen en fornemmelse af at køre på bjergvejene i Harzen. Vejene var snoede og skrænterne langs vejen lignede næsten bjergsider. Hele turen foregik på små veje, gennem bøgeskove, og gennem Vejle Ådals bakkede terræn. Der var på dagens tur virkelig tale om rigtig mange sanseindtryk som vil blive husket i meget lang tid. Selve ruten kan ses på nedenstående kort.
Jeg beklager at datomærkningen på billederne er 1 dag forkert.

Tak til alle fra MC-Ikast.dk for et vellykket arrangement.

Garmin fil: Margurit_syd_og_tilbage

Detaljer

Dato:
søn, 20 maj, 2007
Tidspunkt:
09:00 - 18:00
Begivenhed Kategorier:
, ,

Sted

Arrangør

MCIkast.dk
Telefon:
41402041
E-mail:
info@mcikast.dk

Skriv en kommentar