Ved telefonisk kontakt med sundhedsstyrelsen, blev det oplyst at det for os som klub er tilladt at være op til 25 medlemmer i vore udendørs organiserede arrangementer.
Det betyder så også ingen deltagelse hvis du ikke fremkommer af medlemslisten, det gælder både fører og passager.  Se listen her
Yderligere forudsætning er at vi opfylder afstandskravet på 2 meter mellem deltagerne når der holdes pause.
Deltagelse kræver tilmelding for både fører og passager.
Overtrædelse af disse regler kan koste kr. 2500 pr. deltager.

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Venø

tirs, 4 maj, 2010. 18:30 - 22:00

Det var med en lille smule pessimisme at vi startede op denne småkolde tirsdag aften. Det var planen at vi skulle nå at køre 191 km, samt sejle frem og tilbage mellem fastlandet og Venø, inden skyggerne blev lange og til sidst forsvandt.
Trods normalt tempo lykkedes det rent faktisk at nå de 191 km, alle på meget små veje, inden mørket sænkede sig helt. Dog måtte sejlturen sorteres fra.
Turen forløb fantastisk, Kristian havde virkelig fundet veje selv kommunen havde glemt eksisterede, nogle var i hvert fald ikke rengjort inden for nyere tid.
Vi var 12 til start, men allerede efter en times tid blev flokken til 14. Ved sidste pause så flere temmelig forfrossen ud, men da var temperaturen også nede på 5 grader.

Gnms hastighed i bevægelse 70,2 km/t
Gnms hastighed incl. pauser 54,3 km/t

Garmin fil: Ven_2010_05

Detaljer

Dato:
tirs, 4 maj, 2010
Tidspunkt:
18:30 - 22:00
Begivenhed Kategorier:
, ,

Arrangør

Sted

Skriv en kommentar