Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Hjejlekiosken

søn, 1 apr, 2012. 10:00 - 17:00

TURBESKRIVELSE:
6 friske ryttere og én enkelt bagsædesild, havde valgt at trodse regn og kulde for at køre en tur gennem den smukke danske natur, for at ende ved Hjejlekiosken i Silkeborg. Denne Palmesøndag skulle traditionen tro, danne rammerne for åbning af Hjejlekiosken. Vejrguderne havde dog misforstået budskabet og endte med at prøve de stakkels motorcyklister af i regn, rusk og kulde. Med sædvanlig gåpåmod satte vi kursen og ved første pause ved Almind Kirke, brugte vi tiden til at varme hænder og krop, samt bede en lille bøn til vejrguderne. Imidlertid havde vi, såvel hertil som derfra, haft nogenlunde tørvejr. Til tider skinnede solen ligefrem.
Efter en kort pause, kørte vi til OK tanken i Bording, hvor Preben ventede. Efter sigende havde han kørt hele turen, dog uden af støde på vores lille selskab undervejs. Dette kunne måske have noget at gøre med den hastighed hvormed El´Prebsi tilbagelagde distancen, eller også skal han have nye briller!.
Ved OK tanken i Bording, valgte enkelte at kvitte resten af turen og køre hjem i varmen. Resterende satte kursen mod Hjejlekiosken hvor vi ankom i god ro og orden, inden hele karavanen, som var på tur rundt omkring Silkeborg søerne. Udstyret med pølser og varm kaffe, samt en enkelt kalapøjser, nød vi det smukke regnvejr og tilhørende 5 graders varme eller rettere kulde, i ”stiv arm”.
Turen til Hjejlekiosken blev på ca. 120 km.
Tak for en herlig, kold, blæsende og våd dag – men i hyggeligt selskab.

Garmin fil: 01APR Søndagstur Hjejlekiosken

MVH
René

KOMMENTARER:

Flemming Munk Jensen
Jeg regner med at dukke op… hvis oliebrænderen vil være med til det 🙂
Kristian Kobberø
Det samme her, hvis vejr og vind tillader det.
El’prebsi – Preben & Helle Jensen
Ha, ha – Hvis bare folk kunne klokken, så havde jeg fanget jer, I startede jf. tracks først kl. 10.13.33, men jeg startede allerede fra Haahr benzin kl. 10.12.38. Så I kørte ikke hurtigt nok til at fange mig. Jeg kunne jo næsten have kørt den 2 gange inden pølserne var varme i kulden.
El’prebsi – Preben & Helle Jensen
I havde en gennemsnitlig hastighed i for dagen på hele 47 km/t.
Kristian Kobberø
Ja den er go med dig…..

Detaljer

Dato:
søn, 1 apr, 2012
Tidspunkt:
10:00 - 17:00
Begivenhed Kategorier:
, ,

Arrangør

René
Telefon:
+45 51 44 61 68

Sted

Skriv en kommentar