Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Esbjerg

tors, 5 apr, 2012. 11:00 - 18:00

På grund af de ildevarslende minus 5,7 grader der var kl. 7, blev afgangstiden ændret til kl 11.00. Der var dog en tre stykker der ikke mente at det var noget problem, så de dampede af iklædt mormors mamelukker og andet groft stof der kunne holde kulden ude.
Kl. 11 var der 11 til start, vi kørte så, i dejlige 5 graders varme, ned til de varme pølser i Kolding. En enkelt kunne ikke komme ud af dynen i tide, så han måtte køre ture uden nogen førerhund.
Fra Kolding gik det så i en stor kolonne til Esbjerg. Politiet havde taget sammen og førte os gennem de røde lys til holdepladsen i centrum.
Fællesturen fra centrum til klubhuset gik næsten efter planen, der var dog en midtjysk sort honda der mistede noget af lakken undervejs, den kunne ikke tåle en lille glidetur på den vestjydske asfalt, så nu er den næsten ligeså hvid som den anden CBF’er i klubben.
Samlet set var der nok omkring 2000 motorcykler samlet i Esbjerg.

I alt fra MC-Ikast var der 15 medvirkende.
Gnsm. hastighed i bevægelse 69,3 km/t
Gnsm. hastighed for dagen 46,6 km/t
Turen blev for de fleste på 264 km.

Garmin fil: Esbjerg 2012

René Hinrich
Det ser ud til at blive godt vejr, omend en smule køligt. Regner dog stærkt med at stille op til turen.
Kristian Kobberø
Det samme her
René Hinrich
Selv om det startede med at være pissekoldt, for den del af deltagerne som valgte at følge turen HELE VEJEN, så var det en fantastisk dag. Som sædvanligt, anspores man næsten til at sige, var der jo indlagt div. udfordringer :0/ Ovevejede faktisk at skifte pildskadden ud med en pingvin, meeeen – vejret bliver vel varmere.
Kim & Lise Aalstrup Poulsen
Fin tur, på trods af diverse uheld. En stor tak til Rene for lån af tankkort, jeg fandt ikke min tabte tegnebog, men kørte derned fredag og fandt den ved broen hvor jeg måtte lade vandet, jeg er jo vandt at køre langt efter tabte ting !!! (telefon – Norge)
El’prebsi – Preben & Helle Jensen
Hej Kim, har du husket at indløse dine lotto kuponer, du må da være i en mega heldig periode.
Hans Henrik Fyenbo
Fin tur, nok godt at starten blev udsat, og det blev lidt koldt til sidst. Godt der ikke skete mere end det kan limes, og heldigt, at Kim fandt sin pung igen.

Detaljer

Dato:
tors, 5 apr, 2012
Tidspunkt:
11:00 - 18:00
Begivenhed Kategorier:
, ,

Arrangør

Preben Jensen
Telefon:
41402041
E-mail:
preben.jensen@mcikast.dk

Sted

Skriv en kommentar