Ved telefonisk kontakt med sundhedsstyrelsen, blev det oplyst at det for os som klub er tilladt at være op til 25 medlemmer i vore udendørs organiserede arrangementer.
Det betyder så også ingen deltagelse hvis du ikke fremkommer af medlemslisten, det gælder både fører og passager.  Se listen her
Yderligere forudsætning er at vi opfylder afstandskravet på 2 meter mellem deltagerne når der holdes pause.
Deltagelse kræver tilmelding for både fører og passager.
Overtrædelse af disse regler kan koste kr. 2500 pr. deltager.

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Århus-Horsens

søn, 9 sep, 2007. 10:00 - 17:00

Endnu engang lykkedes det arrangørerne at forberede og gennemføre en tur der oversteg alles forventninger. Vejrguderne kiggede ned til os fra en klar blå himmel og temperaturen lå omkring det absolut optimale. Turen startede som tidligere nævnt hvor tyvkærvej/kærshovedvej udmunder i A13, det var der dog en tre stykker der ikke lige havde opdaget, så vi brugte en halv times tid på at efterlyse og vente på dem. Turen der på alle måder var utrolig smuk gik over Vrads, Løve, sdr Vissing, Tønning, Vestbirk, Lundum, Sattrup, Elling, til Ejer Baunehøj, hvor der var en tiltrængt kaffe pause. Udsigten fra tårnet var denne dag helt uovertruffen, vi kunne se næsten helt til storebæltsbroen. Turen fortsatte så over Alken. Boes og videre til Rye som så var vært under den næste pause. Her blev tanken (ølmaven) så fyldt op med pølser og is. Hjemturen gik ret direkte over Salten, Them Gjessø, Sepstrup. Vi sagde så pænt farvel og tak for dagen på pladsen hvor de fleste af os startede. Næsten hele turen blev kørt ad meget små og snoede veje, så det passede lige til vores temperament.
Denne dag var det Leo der ville tæt på pigerne, han fik en pludselig lyst til at kysse, men gud ske lov nåede de begge at bremse inden det gik helt galt.

Detaljer

Dato:
søn, 9 sep, 2007
Tidspunkt:
10:00 - 17:00
Begivenhed Kategorier:
, ,

Sted

Parkeringspladsen ved motorvej øst.
Jyllandsgade
Ikast, 7430 Danmark
+ Google Maps

Arrangør

MCIkast.dk
Telefon:
41402041
E-mail:
info@mcikast.dk

Skriv en kommentar