Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Sydfyn

søn, 26 aug, 2007. 09:30 - 20:00

Vi var 8 der mødte op til dagens strabasser. Vejret var fantastisk, humøret højt og motorcyklerne spinnede. Hvad kan man mere forlange. Vi kørte den direkte vej til frakørsel 56, dog med en lille indlagt pause. Herefter lykkedes det at finde en masse små snoede veje. Så der var ingen grund til ikke at nyde turen og de indlagte udfordrende sving. På trods af at det efterhånden nok var 4. gang vi tog turen til sydfyn, lykkedes det at finde en masse veje vi ikke tidligere havde slidt tynde.
For at sikre at ingen faldt i søvn under turen, blev hastigheden stille og roligt hævet en anelse et par gange i løbet at dagen, dog uden at det på noget tidspunkt var risikabelt eller lovoverskridende.
Vores lille charmetrold Erik, fandt hurtigt en ikke grim, ung dame der var i nød. Den stakkel var kørt i stykker helt der ude hvor jorden er forlænget med brædder. Så inden nogle af vi andre havde opdaget noget, var Erik igang med dagens gode gerning. Det lykkedes dog ikke at fikse skaden, så hun måtte køre uden kobling tilbage til Kalundborg.

Turen var planlagt til ialt 447 km, men min tæller viste 448,3 km da jeg parkerede i garagen.

Kronen på værket var selvfølgelig Vonge bøffen, som vi lige fik smidt ned i løgneren på vejen hjem.

Tak til deltagerne for god uro og uorden på hele turen.

Garmin fil: Sydfyn_rundt_256_km

Detaljer

Dato:
søn, 26 aug, 2007
Tidspunkt:
09:30 - 20:00
Begivenhed Kategorier:
, ,

Sted

Arrangør

Preben Jensen
Telefon:
41402041
E-mail:
preben.jensen@mcikast.dk

Skriv en kommentar