Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Blokhus – Løkken

søn, 10 jun, 2012. 09:00 - 18:00

Vi var 6 på tur idag med stop i vores sommerhus hvor min kone Rita og Gunnar´s kone Anne Birthe havde frokost klar til os, jeg tror det var OK frokost, for Carl Erik havde ikke lyst til pølser på hjemvejen.
Det var en tur med strålende vejr, ikke sol, men regn, specielt meget på hjemvejen, turen blev på 400 km, så vi kom hjem med meget beskidte motorcykler og våde handsker, nogle også med våde bukser, jeg kunne næsten tage fodbad i mine støvler.
God tur uden uheld, med godt kammeratligt samvær.

Garmin fil: 12_06_10_Ikast_Sslangevej_202189_km

KOMMENTARER:

John Gottschalck Andersen
Hej Kurt,jeg må desvære melle afbud,jeg håber at i får en skønd dag med masser af sol.
Hans Henrik Fyenbo
Ja, det gav jo lidt vand, men heldigvis først rigtig meget på hjemturen, så våde, det blev vi. Det blev en heldagstur, så sofaen var ikke længe om, at springe på én, da det fugtige tøj var kommet af. En hyggelig tur, og tak til Kurt og konen for den gode frokost.
Vagn Jørgensen
Tak til Kurt for en rigtig fin tur,vejret kunne han jo ikke gøre ved. Også tak til hans kone for en meget fin frokost, så vi kunne klare hele hjemturen uden pøsevogn.
Carl Erik Fyenbo
Tak for en rigtig god tur til Kurt, det var rigtig hyggeligt, men jeg fandt ud af at kurts forbindelse til vejr guderne absolut ikke er gode, vi blev “lidt” våde, men den gode frokost Rita stod klar med, gjorde, at vi helt glemte at tænke på vejret, tak til alle for en rigtig god tur.

Detaljer

Dato:
søn, 10 jun, 2012
Tidspunkt:
09:00 - 18:00
Begivenhed Kategorier:
, ,

Sted

Skriv en kommentar