Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Gjern

tirs, 5 jun, 2012. 18:30 - 21:00

Vi var 9 cykler til start og den 10. kom lige som vi andre kørte. Turen gik ad de små kringlede veje mod Gjern. Til trods for at førerhunden denne aften havde alvorlige problemer med Gitte Pagh Sørensen (GPS), så lykkedes det at finde til Gjern og videre mod Wedelslund Gods. Imidlertid var der ikke længere noget at se på, i forhold til veterantræffet, hvorfor turen fortsatte og endte ved Bølling Sø. Vejret var fint og knap så blæsende som på søndagsturen, hvorfor der var mulighed for at få slidt dækkende nogenlunde ens.
Humøret var som altid i top og trods samarbejdsproblemer mellem førnævnte Gitte Pagh Sørensen og René, så blev turen fulgt nogenlunde. Der var dæleme travlt i forkontoret og vejledningen virkede som var det konen, der var med som navigatør.
10 cykler endte ved Bølling sø omkring kl. 20.48, 109 km senere og med en gennemsnitsfart på ca. 60 km/t i bevægelse og 48 km/t total inkl. pause.

Garmin fil: 05JUN_Wedelslund_Tirsdagstur

KOMMENTARER:

René Hinrich
Jeg kan på Wedelslund Gods hjemmeside konstatere, at der er udstilling fra kl. 10.00 – 17.00. Det betyder nok, at det hele er overstået når vi når frem senere på aftenen. Det skal dog ikke afholde os fra at køre turen alligevel.
John Gottschalck Andersen
Hej rene min ryg har det ikke så godt så jeg ønsker dig en go tur
Carl Erik Fyenbo
Tak, for en rigtig god og hyggelig tur Rene, du førte os fint igennem turen, selvom din vejviser (Garmin) drillede lidt.
Vagn Jørgensen
Tak for en rigtig god tur med meget fine mc veje.
Hans Henrik Fyenbo
En dejlig aftentur på gode veje(der var dog lige et par km med den belægning, som vi absolut ikke syntes om). At René s Gerda ikke opførte sig ordentligt, fandt vi andre jo ikke ud af, han kørte helt efter planen.

Detaljer

Dato:
tirs, 5 jun, 2012
Tidspunkt:
18:30 - 21:00
Begivenhed Kategorier:
, ,

Sted

Skriv en kommentar