Ved telefonisk kontakt med sundhedsstyrelsen, blev det oplyst at det for os som klub er tilladt at være op til 25 medlemmer i vore udendørs organiserede arrangementer.
Det betyder så også ingen deltagelse hvis du ikke fremkommer af medlemslisten, det gælder både fører og passager.  Se listen her
Yderligere forudsætning er at vi opfylder afstandskravet på 2 meter mellem deltagerne når der holdes pause.
Deltagelse kræver tilmelding for både fører og passager.
Overtrædelse af disse regler kan koste kr. 2500 pr. deltager.

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Borbjerg mølle

tirs, 26 jun, 2012. 18:30 - 22:00

Vi var 10 motorcykler til start på denne noget kølige og blæsende tirsdagsaften i juni. Man skulle ikke tro, at det er sommer (se første foto).
Turen blev kørt i et gennemsnitligt tempo på ca. 64 km/t og var 116 km fra start til slut. Vi kørte direkte til Borgbjerg Mølle ad de mindre veje og var ved ankomsten klar til at indtage den gratis kaffe. Kaffen blev suppleret med kage, til den ydmyge pris af 25,- kr. stykket. (Det må være en fed forretning for Borgbjerg Mølle, da der var pænt besøgt). Efter et kort ophold på den vindblæste terrasse ved Borgbjerg, vendte vi snuden mod Ikast. Næste stop blev i Prebens indkørsel hvor der blev budt på en kalapøjser. En dejlig med noget kølig tur. Der må være noget galt med kalenderen – eller vejret!
Tak for hyggeligt selskab.

Garmin fil: 26JUN Borbjerg Mølle Tirsdagstur

Detaljer

Dato:
tirs, 26 jun, 2012
Tidspunkt:
18:30 - 22:00
Begivenhed Kategorier:
, ,

Sted

Skriv en kommentar