Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Juelsminde

søn, 1 jul, 2012. 10:00 - 17:00

Turen blev på 198 km., der var lidt vejarbejde i Ikast. Farten 38,4/63,5, så pauser var der nok af. Vi var 8 fra start, men Freddy drejede fra på et tidspunkt, måske var det den hurtigste vej til Kiev???(der er vist noget fodbold). Vi holdt frokost på Juelsminde havn, og fik lidt at spise, det var vist nok Langelændere(det tog ihvertfald MEGET lang tid, inden vi fik dem, men så var de til gengæld heller ikke varme), ingen kokkehuer der. Vi kørte af blandede veje, i denne fine sommerdag, og var lige et smut forbi brugsen i Tørring (9 is for kr. 36, det er squ da billigt).Vi nåede p-pladsen i Ikast, og så kom der lige 20 dråber-det er timing. Svend bød på en øl ved pølen,(der manglede bare lige vandet) så der sluttede vi af. Dejlig tur, hvor vi rettede os efter Gerda´s kommandoer. God sommer til alle, “må vejret være med jer”

Garmin fil: 2012_07_01

KOMMENTARER:

René Hinrich
Tusinde tak for en rigtig fed tur ad små og store veje. Veje med mange sving og veje hvor det blot gik ligeud. God variation. Vejret var jo fantastisk. De få dråber som faldt, var lige da vi nåede Ikast igen, hvilket blot gjorde det nemmere at få alle de døde dyr vasket af vindskærmen. Temperaturen var jo helt sommerlig. :0)
Carl Erik Fyenbo
Tak til SWINGEREN for en rigtig god tur, dejligt vejr, og hyggeligt på havnen i Juelsminde hvor vi spiste frokost, tak til Svend for øl ved poolen, en dejlig søndag i selskab med hyggelige mennesker, tak for det.

Detaljer

Dato:
søn, 1 jul, 2012
Tidspunkt:
10:00 - 17:00
Begivenhed Kategorier:
, ,

Arrangør

Hanse
Telefon:
51844695
E-mail:
Fyenbo@enfiber.dk

Sted

Skriv en kommentar