Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Fyn

søn, 8 maj, 2011. 10:00 - 18:00

Så gjorde de det godt nok en gang til, en perfekt tur, dog havde de glemt at bestille vindstille vejrforhold.
Der var mødt 12 motorcykler op på startbanen, men 2 valgte ikke at tage med på turen.
Rask det gik til Fynsland, med kun en enkelt pause på vejen derover. Turen var forholdsvis på hovedvej eller større biveje. Vel ankommet til øen blev vejene udskiftet med en mellemting af cykelstier og gidestier. Men det er jo der den skønne natur findes. Og nu var vi pludselig 13 cykler, det var vist et par morgentrætte gutter der ikke nåede den planlagte afgang.
Næste pause var ved havnen i Assens, og efter en større ventetid lykkedes det også at få lidt at spise, og så blev vi 14.
Næste pause var ved Bogense havn, Et skønt sted med en flot kanal.
Hansi førte os så videre og parkerede ud for et eller andet privat hus i Strib. Der var ikke nogen hjemme, men vi blev alligevel inviteret på have vandring.
Så til dagens højdepunkt, en Vonge Bøf med alt tilbehør og en bette fadøl til at skylle den ned med.
En helt igennem fin fin tur.
Vi var tilbage i Ikast omkring 19.45.
Turen blev på ialt 333 km
Gnms hastighed incl. pauser 34,3 km/t
Gnms hastighed excl. pauser 64,7 km/t

Turen er på ca. 323km., og går til den vestlige ende af Fyn, (sorry Kristian), bl. a. til Assens, hvor de efter sigende, skulle have nogle gode is.
Hjemover, kører vi igennem Vonge, hvor der som bekendt er en kro, som kan servere noget der hedder “Vonge Bøf”, ikke så ringe endda. Så til dem der evt. tager “mor” med, så kunne det jo passende være aftensmaden på denne mors dag. Det er helt sikkert en heldagstur, men vejret skulle jo blive kanongodt.

Til information tager Helle og sandsynligvis Åse med på turen. Så piger, I kan roligt tage med.

Garmin fil: fyn___assens

Hans Henrik Fyenbo
Takker for god ro og orden, det kørte fint, en god måde, at bruge sådan en søndag på. (Håber ikke Helle har for ondt i r…., men det går nok over)
René Hinrich
Tak for en rigtig fed tur. Godt valg med mange sving og mindre veje. Knap så godt valgt med motorvejen hjemad – har dog forståelse for hvorfor :0) Er stadig igang med at give psykologisk førstehjælp til Tøffe, som lige havde fået sin “naturlige” farve tilbage i kinderne. Tak for turen.

Detaljer

Dato:
søn, 8 maj, 2011
Tidspunkt:
10:00 - 18:00
Begivenhed Kategorier:
, ,

Arrangør

Sted

Skriv en kommentar