Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Lundø

tirs, 10 maj, 2011. 18:30 - 21:30

Med lidt forsinkelse, pga. luftmangel hos en af medlemmerne, truttede førerhunden til start kl. 18.35.
Turen var bestemt gennemarbejdet, og alt var sat ind på at vi skulle ud på nogle veje vi ikke tidligere havde set, selv google earth blev brugt og det lykkedes. Dog er det ikke muligt at se diverse midlertidige spærringer og vejarbejder på forhånd.
Holger førte os gennem det til tider næsten uvejsomme terræn med en mål bevidsthed ud over det sædvanlige. Det smittede af ned gennem kolonnen, så der var mindst en enkelt der glemte reglen om altid at sørge for at motorcyklen bag en selv, er med. Så pludselig var kolonnen delt i 2, og det var nøjagtig det sted på ruten hvor vi afvig fra det planlagte. Heldigvis var der en enkelt der havde hørt om ændringen så det lykkedes at samle kolonnen igen.
Vejret var helt suveræn. ingen vind, tørt og en dejlig temperatur. Så det var ikke uden grund at der var 24 der havde fundet frem til starten.
Både Villy og Birger var mødt op på deres nye maskiner, og det så ud til at de nød turen.
De 153 km blev kørt i en ikke kedelig hastighed.

Turen blev på i alt 153,6 km.
Gnms. hastighed i bevægelse 67,7 km/t
Gnms. hastighed incl. pauser 44,0 km/t

Original tekst: Turen er på ca. 138km., og går nordpå, hvor vi måske, kan være så heldige, at prøve nogle veje, vi ikke har været på før.

Garmin fil: limfjorden_19_04

KOMMENTARER:

Carl Erik Fyenbo
Tak for en rigtig dejlig tur, det var nogle fantastisk dejlige sving med godt udsyn, rigtig god rute, det var bare en skam de ikke havde pølser nok på Lunø.

 

Detaljer

Dato:
tirs, 10 maj, 2011
Tidspunkt:
18:30 - 21:30
Begivenhed Kategorier:
, ,

Arrangør

Sted

Skriv en kommentar