Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Hennebjerg

søn, 26 aug, 2012. 10:00 - 17:00

Vi var rent ud sagt skide heldige med vejret. Det regnede voldsomt mange steder i Danmark, men ikke lige der hvor vi kørte. Vi havde lidt fugtige veje fra morgenen, men det tørrede hurtigt op.
Eva og Lis havde virkelig fået lavet en fremragende tur, med foredrag om Rav og smykker. besøg i kunst butik, samt mulighed for gode pandekager til aftensmaden.
Sven som førerhund gjorde arbejdet upåklageligt, ingen blev væk, alle kunne være med, så heller ikke her var noget at sætte en finger på.
Faktisk en helt igennem vel tilrettelagt og gennemført tur.
Der var 7 MC’er med på turen, og en lige fordeling mellem mænd og kvinder. hvilket jo ikke ses så tit.
Turen blev på 247 km.
Gnms hastighed i bevægelse 61,2 km/t
Gnms hastighed for dagen 27,6 km/t.

Original tekst:

MCIKAST DAMETUR
Turen er på 245 km. og går mod sydvest til Hennebjerg og Filsø. Vi skal besøge Ravhuset Hennebjerg, hvor vi er lovet et foredrag om smykkekunst og ravslibning www.ravhuset.com . Fra Ravhuset kører vi til et udsigtspunkt over Filsø, et natur genopbygningens projekt der inden længe vil genskabe den endnu tørlagte sø, der om ganske få måneder vil være Danmarks 2’ største sø. Skriv ”Filsø” i søgefeltet og der kommer et hav af forslag om Filsø projektet.
Herfra videre til Rav Mad’s Hus, en butik med alternativ behandling, tøj og brugskunst samt ravsliberi. www.ravmadshus.dk , her vil der være tid til at indtage den medbragte frokost.
Fra dette område forsætter vi ad små veje til næste stop ved Kjærgård, her kan vi komme helt ud i Filsø. Herefter går det mod Kviesø, gennem Øster Vrøgum, hvor købmanden har opstillet en pølsevogn foran butiksindgangen, videre mod Ansager, hvor ”Mariehaven” www.musikgalleriet.dk ligger. Hvis trafikken tillader det, evt. med kort stop, da der er optræden d. 26/8. Fra Ansager til Pandekagehuset ved Kviesø, www.kvie-soe.dk, her er der mulighed for at indtage aftensmaden, evt. med en Belgisk øl til. Herfra går det mod Ikast over Filskov, Brande mm.
Det anbefales at besøge de indskrevne hjemmesider før turen.

Garmin fil: Fils2012

Detaljer

Dato:
søn, 26 aug, 2012
Tidspunkt:
10:00 - 17:00
Begivenhed Kategorier:
, ,

Arrangør

Sted

Skriv en kommentar