Ved telefonisk kontakt med sundhedsstyrelsen, blev det oplyst at det for os som klub er tilladt at være op til 25 medlemmer i vore udendørs organiserede arrangementer.
Det betyder så også ingen deltagelse hvis du ikke fremkommer af medlemslisten, det gælder både fører og passager.  Se listen her
Yderligere forudsætning er at vi opfylder afstandskravet på 2 meter mellem deltagerne når der holdes pause.
Deltagelse kræver tilmelding for både fører og passager.
Overtrædelse af disse regler kan koste kr. 2500 pr. deltager.

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Nørre Kollund, Arnborg

tirs, 19 aug, 2008. 18:30 - 21:30

Kl. 18.25 og lige sat sig til rette med en god rødvin og noget dejlig mad, hvad sker der så? Telefonen ringer, er det nu et eller andet analyse institut der vil frarøve mig muligheden for at nyde måltidet i fred? Næh det var det ikke, det var 3 af vore MC kammerater (Freddy, Per og Peder) der ikke lige havde fået slået op på interavisen og set at aftenens tur var aflyst. Efter lidt plagen gik jeg så med til alligevel at gennemkøre turen.
Ruten viste sig at være helt fantastisk, masser af gode veje og endnu flere sving. Det var bare ærgerligt at vejene var blanke af det vand der som forudsagt væltede ned fra oven. Så efter endt tur blev vi enige om at dette bare var en prøvekørsel af ruten, så den bliver sat på igen en senere tirsdag.

Garmin fil: NørreKollund,Arnborg,Assing,skarrild,vesterlund

Detaljer

Dato:
tirs, 19 aug, 2008
Tidspunkt:
18:30 - 21:30
Begivenhed Kategorier:
, ,

Sted

Arrangør

Preben Jensen
Telefon:
41402041
E-mail:
preben.jensen@mcikast.dk

Skriv en kommentar