Ved telefonisk kontakt med sundhedsstyrelsen, blev det oplyst at det for os som klub er tilladt at være op til 25 medlemmer i vore udendørs organiserede arrangementer.
Det betyder så også ingen deltagelse hvis du ikke fremkommer af medlemslisten, det gælder både fører og passager.  Se listen her
Yderligere forudsætning er at vi opfylder afstandskravet på 2 meter mellem deltagerne når der holdes pause.
Deltagelse kræver tilmelding for både fører og passager.
Overtrædelse af disse regler kan koste kr. 2500 pr. deltager.

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Rundt om Herning

tirs, 26 aug, 2008. 18:30 - 21:30

Denne dejlige aften var der mødt 14 MC’er op til start. Førerhunden (Preben) sørgede for dagens motion til Per og Axel. Dette skyldes især at FJR’eren efter at have været parkeret i 40 min med lyset tændt ikke havde lyst til at starte, lidt skubben hjalp heller ikke, bortset fra en lidt bedre kondition til gutterne. Så tilbage var der jo kun en ting at gøre, nemlig at slå dødmandsknappen fra. Det hjalp, så kunne vi komme af sted lettere forsinket.
Ruten blev overholdt, og der blev kørt et tempo så alle kunne være med.
Det er faktisk utroligt at det er muligt, stadig at finde veje vi ikke tidligere har kørt, men i aften lykkedes det endnu engang.
På en tidspunkt ca. 2/3 inde i turen, blev det lidt for kedeligt for Erik, så han sørgede for dagens underholdning da en kat forsøgte at krydse vejen, men pga Eriks forhjul nåede den aldring over. Vi sørgede selvfølgelig for at dyret ikke led, inden vi kørte videre.
En rigtig dejlig og hyggelig tur i en dejlig natur.

Garmin fil: Rundt om Herning

Detaljer

Dato:
tirs, 26 aug, 2008
Tidspunkt:
18:30 - 21:30
Begivenhed Kategorier:
, ,

Sted

Arrangør

Preben Jensen
Telefon:
41402041
E-mail:
preben.jensen@mcikast.dk

Skriv en kommentar