Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Nordfyn

søn, 3 jun, 2007. 10:00 - 21:00

Der blev i dag kørt i alt ca. 2000 km af de 6 fremmødte motorcykler, da vi lidt forsinket kom af sted.
Forsinkelsen skyldes at tur arrangørens/førerhundens Fazer ikke ville starte, batteriet var total død, og hvor finder man lige sådan en søndag kl. 10 minutter i kirketid, det gør man såmænd på sønnens scooter. Så efter lidt arbejde med tilpasning af kabler og batterikassen blev vi køreklare.
Pga. forsinkelsen blev turen så ændret lidt og skåret ned til ca. 350 km.
Vi tog den direkte vej til Fyn og kørte som kortet viser til Strib og holdt pause tæt ved Røjle klit. Turen gik videre mod øst, hvor vi så en del store flotte Herregårde. Frokosten blev indtaget ca. 15 km før Langesø, hvor endnu en pause blev holdt. Langesø Slot er helt fantastisk smuk og ligger i nogle omgivelser der næsten kan tage vejret fra en. Fra Langesø kørte vi til Krengerup og videre til Karoline hvor næsten alle fik en meget stor is, jeg ved ikke hvor kiosken finder deres personale, men tælle det kan de ikke. En is med to kugler blev til en is med 8 kugler. Godt fyldte kørte vi så via Kolding til Binneballe købmandsgaard, som desværre lukkede en halv times tid før vores ankomst.
Udover at det var søndag var det også Kims fødselsdag, så han ville absolut give en fadøl et eller andet sted, så vi kørte til Vonge Kro og fik en af deres berømte hakkedrenge Vonge bøffen. Total stop mætte vendte vi så forhjulet mod Hastrup mølle og videre til Ikast.

Der bliver lagt billeder ind i løbet af aftenen.

Detaljer

Dato:
søn, 3 jun, 2007
Tidspunkt:
10:00 - 21:00
Begivenhed Kategorier:
, ,

Sted

Arrangør

Preben Jensen
Telefon:
41402041
E-mail:
preben.jensen@mcikast.dk

Skriv en kommentar