Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Poul Bruun’s sommerhus

tirs, 5 jun, 2007. 17:30 - 22:00

1650 km blev tilbage lagt af 10 motorcykler denne dejlige juni aften. Vejret var fantastisk og alle glædede sig til at sidde på Pouls terrasse med en kop skoldende varm kaffe, så vi startede op med Poul som førerhund.
Pga. det tidlige tidspunkt var der ingen der havde nået at få aftensmad inden afgang, så det var aftalt at vi skulle have en HOTDOG i havnerestauranten ved Gyldendal. Poul var her på hjemmebane og førte os sikkert frem, han vidste bare ikke at de ikke handlede med Grillmad øv øv. En eller anden fik så ideen med at køre de 5 km til campingpladsen, for her var det helt sikkert at de handlede med Grillmad. Meget muligt, men der var sku lukket. Nu var gode dyr rådne, så vi spurgte os frem lokalt og fandt frem til, at der var en Grillbar i Lem, også denne lykkedes det at finde. Det var nærmere et værtshus end en Grillbar, men trods alt handlede de med pølser. Problemet var bare at de normalt på en god dag måske solgte 3 pølser, så de havde selvfølgelig ingen der var varme.
Vi væbnede os med tålmodighed mens værten i super slowmotion fandt frosne pølser frem og så småt begyndte at varme dem. Da Per så afgav en ordre på 6 røde pølser med sidevogne, var værten ved at falde helt i søvn, mistede overblikket og fik mere travlt med at drikke øl, end få langet de mange pølser over disken. Det tog i alt en times tid at få os fodret af. Magen til sløvhed kan ikke engang findes i hvilestuen på de gamles hjem i Bording.
Herefter gik turen ud til Pouls sommerhus, som lå helt utrolig flot oppe på klinten med udsigt til Venø. Sommerhuset var samtidig omkranset af skoven, så der var altid læ. Poul havde selvfølgelig kaffen klar, og overraskede os med lækre hjemmebagte boller mmmmm.
Nu var vi ikke længere sultne og hjemturen kunne foregå uden problemer med blodsukkeret.
Selve turen var godt tilrettelagt og igen lykkedes det at køre på veje mange af os ikke vidste fandtes, en helt igennem vellykket tur.

Detaljer

Dato:
tirs, 5 jun, 2007
Tidspunkt:
17:30 - 22:00
Begivenhed Kategorier:
, ,

Sted

Arrangør

Skriv en kommentar