Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Nordjylland

søn, 14 jun, 2009. 09:00 - 18:00

Først var vi 5 (og selvfølgelig Åse, som var med hele turen), pludselig var vi 6, mistede en så var vi igen 5, senere blev vi igen 6, og så var vi 5 igen, indtil vi til slut var 4, så vi var en 5-6 stykker.
Turen blev på 411km., (en enkelt syvsover, vil måske påstå noget andet, men det tæller ikke, syvsoveren stødte til ved XL-BYG i Arden), hvor vi fik en invitation til, at besøge MC-Rold, som holder til der, formanden for klubben holdt ind, og snakkede med os. Der var lidt af alle slags veje, mange små på l… t…….. m…, og det gik fint i sol og blæst. Et enkelt lille uheld hører efterhånden med, en ŊPETER på Feggesund færgen, der skete heldigvis ikke noget (ihvertfald Æ´ mer end det kan limes) hvor vi havde den tvilsomme ære, at hilse på, vil jeg tro, danmarks sureste færgemand.
(det skulle ellers have været en hemmelighed, det med PETER, men MC-Ikast er ikke gode til at holde tæt, har jeg hørt)
Alt ialt, en god dag, på de danske veje.

Gn.snit for turen blev på 49,6km, og i bevægelse 72,2km.

Garmin fil: Nordjylland

KOMMENTARER:

Hans Henrik Fyenbo
Hej. Turen er lidt lang, 408km., men det bliver den jo nemt, når vi skal nordenfjords. Der er indlagt et par sejlture, Hals-Egense (kr. 30,-) og Feggesund (kr. 45,-) Den sidste kan måske kortes fra, hvis det er det vi bliver enige om. Men turen tager jo nok pynten af søndagen. Så må vi jo håbe, at vejret endnu engang er på vores side. Hans
El’prebsi – Preben & Helle Jensen
Dagens menu: små veje, store veje, omveje og bolleveje, krydret med skyfri himmel og en stiv vind fra syd vest. Så det var helt sikkert en glimrende tur Hanse førte os gennem denne dejlige søndag. Vi kørte bl. a. på en lille og temmelig lang dige, hvor det ikke var plads der var mest af, så vi var heldige kun at møde et par enkelte modkørende. Kaptajnen på Feggesund færgen lavede en Dash8 landing da han skulle lægge til, det resulterede i at Hanse tog en swingom med vfr’en, Bent’s Bmw blev også inviteret til dans. Men der skete vist ingen skade. De startede 5, i Arden blev vi 6, på Mors blev vi igen 5, da falck manden Villy mente at konens forventninger var grund nok til lidt kode 1 kørsel mod Ikast.
Carl Erik Fyenbo
Hej alle. Det lyder også som en god tur, men dem er der jo mange af, det er rigtig svært at sidde herude og læse om alle jeres gode ture, man kan ikke undgå at blive lidt misundelig, men jeg er alligevel meget glad for, jeg kan følge med på hjemmesiden, jeg glæder mig vildt til at komme hjem og deltage.

Detaljer

Dato:
søn, 14 jun, 2009
Tidspunkt:
09:00 - 18:00
Begivenhed Kategorier:
, ,

Arrangør

Hanse
Telefon:
51844695
E-mail:
Fyenbo@enfiber.dk

Sted

Skriv en kommentar