Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Oksbøl, Kvie sø

søn, 7 jun, 2009. 10:00 - 18:00

Turen gik til egnen omkring Oksbøl og var på 277 km.

Der var mødt 11 op til start.
Turen gik ad motorvejen mod Ringkøbing og derefter ad mellemstore veje til Bork Havn, hvor der blev indtaget både is og pølser og her startede den reelle tur.
Turen til Vejers sydstrand blev lidt anderledes end planlagt da Varde kommune havde sløset med asfalten på vejene gennem øvelsesterrænet, men til Vejers kom vi dog, her parkerede vi i midtbyen og igen stod den på is inden vi vente næsen hjemad.
På hjemturen der gik ad små veje med en del gode sving, vi blev reduceret til 9 mand da Bjarne og Axel forlod os på halvvejen yderligere reduceret til 8 da swinger Hans opgav i Fasterholt.
Dagens sidste pause holdt vi ved Kvie sø hvor der var så mange mennesker/biler at det var svært at få parkeret de tohjulede.
Vejet var som sædvanligt med os.

Gnsn hastighed i bevægelse 65,3 km/t.
Gnsn hastighed for dagen 38,7 km/t.

Garmin fil: Vest_sydvest_Jylland_1[1]

KOMMENTARER:

El’prebsi – Preben & Helle Jensen
En rigtig dejlig tur Kim her havde fået sat sammen. Som bagstopper kedede jeg mig ikke, så hastigheden må være sat rigtig der oppe foran. Særlig den sidste 3. del var til den friske side. Dejligt!!!!
Villy Aagaard Petersen
Tak til Kim for en god / frisk tur med en god hastighed, og kun til orientering for jer der ikke var med idag, jeg var med hele dagen!!!
Hans Henrik Fyenbo
En rigtig fin tur, med både basser, pølser og is (ps. jeg swingede fra i Fasterholt, da jeg skulle snakke med John, og når jeg nu alligevel var der…..)

Detaljer

Dato:
søn, 7 jun, 2009
Tidspunkt:
10:00 - 18:00
Begivenhed Kategorier:
, ,

Sted

Arrangør

Kim Alstrup Poulsen

Skriv en kommentar