Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Ringkøbing Esbjerg

søn, 19 aug, 2007. 09:00 - 17:00

Turen var på ca 320 km.
Vi var syv til start og Bjarne havde virkelig lagt sig i selen for at lave en rigtig dejlig tur i det Vestjydske. Vi kørte faktisk næsten hele turen uden at køre på hovedveje. Det er sku godt gjort når turen var så lang. I Ringkøbing dukkede der så 3 stk syvsovere dukkede op (Ole, Axel og Kurt). De havde ikke lige regnet med at der var afgang kl 09.00.

Tur arrangør Bjarne fortæller her selv om turen.

Vi kørte syv mcer fra Ikast kl. 09:00 den 19-08 07, der blev kørt en lille omvej til Fiskbæk, hvor vi fik rundstykker og kaffe.

Vi fortsatte videre til Ringkøbing, her blev vi indhentet af de tre hurtigst kørende i Mc-Ikast, når man kan køre over en time ind på afstanden fra Ikast til Ringkøbing, behøver man ikke frygte klippe kort.

Turen fortsatte mod Bork Havn, men det var min gps ikke lige klar over så det blev til Skaven, men det gjorde ikke så meget, for en del af dem der var med på turen kunne så efterfølgende sige, (her har jeg også fået en hot dog) her har jeg været før.

Bork Havn, så kom det til at passe igen, desserten blev indtaget som beskrevet i oplæget til turen.
Turens videre forløb var ned over Nymindegab mod Vejrs (her gik det strygende denne vej kunne jeg huske) af nogle rigtige krøllede veje, en hver drengs drøm på en mc.

Vi ankommer til Hjerting og pausen holdes ved de fire statuer, her bliver jeg kontaktet af en ung blond pige, der gerne vil vide lidt om hvad der foregår, aldrig så snart er hun gået før det lyder, (misundelsen) det var du hurtig til, hun er allerede ved at være tyk.

Hjemvejen er noget af en oplevelse, pludseligt kommer jeg i tvivl om hvor vidt vi kører på øst eller vest siden af Vesterhavet, rundt i en for os højre sving komme en knold helt over i vores vognbane, en meter tætter på havde jeg været nød til at smide cyklen i grøften, han skulle godt nok have haft næven, men mine fingre kunne slet ikke slippe styret, men i bak spejlet skulle der jo kikkes, her kommer så sammenholdet frem, Aksel nåede det med næven.

Tilbage på sporet, ja det er lettere sagt en gjort, gps og hukommelse passer ikke sammen længere, skal vi over Hejnsvig, hører jeg en indre stemme sige (Preben) så er det den vej, det gentager sig et par gange og der kommer selvfølgelig også et par u vendinger, men hvor intet voves intet vindes.

I Ringkøbing blev der lovet øl i den sydlige del af Ikast, som kompensation for at der var rettet på starttidspunktet, det er nu ret hyggeligt når der er tid til det.

Jeg har nu fundet ud af at skal man køre fuldkommen efter en gps, er det ikke en touring/sports mc der skal køres på, men en knold hopper.

Hermed tak for en dejlig tur.

MVH
Bjarne

Detaljer

Dato:
søn, 19 aug, 2007
Tidspunkt:
09:00 - 17:00
Begivenhed Kategorier:
, ,

Sted

Arrangør

Bjarne Klit

Skriv en kommentar