Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

 • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Dametur til Fur og frokost på bryghuset

søn, 6 aug, 2017. 10:00 - 17:45

Gratis

Fin tur til Fur Bryghus, hvor vi efter et solidt afsæt i Ikast og omegn hastede mod nord, let udfordret af diverse byger. Efter et stykke tid med god fart mistede førerhunden dog pusten på forhjulet og måtte vende snuden hjemover. René førte herefter flokken til Fur Bryghus hvor vi fik indtaget et godt måltid mad og ikke mindst lokal øl og sodavand (mindede lidt om SodaStream). Der var dækket op på 2. etage, helt oppe under strøene, men vi flyttede dog ud på terrassen. Der var lidt mere luft og mere og se på (den langovervejende årsag var imidlertid, at der var væsentligt kortere til buffeten). Herfra fortsatte vi med John Holger som førerhund og ……………………. vi kom frem! – omend ikke andet så til en tiltrængt pause ved ishuset i Dollerup bakker. Her sagde nogle farvel og fortsætte selvstændigt hjemover.

Tak til alle for en god dag 🙂

Pga. EM finale tilpasser jeg i løbet af dagen turen så vi er tilbage i Ikast senest ved 17 tiden. Så det kan godt være at vi ikke når alt nedenstående.

‘Dametur’ har intet med hastighed eller kørestil at gøre. Det er bare en betegnelse vi bruger når turens oplevelser er lavet med øje for vores passagerer, så er det nogle gange lidt lettere at få vores bedre halvdel med ud på de 2hjul.

 

 

Turens primære besøg er på Fur, hvor vi vil bestille bord hos Fur Bryghus til de der har tilmeldt sig senest den 1. august.

Efter en forhåbentlig god frokost, kører vi mod nordøst, vi holder en kort pause ved Ranum kirke der som sjældent set har 2 klokketårne, videre til Løgstør havn, hvor der er mulighed for lidt dessert.

 

 

 

På turen derop vil vi se Nanne og Jeppe Aakjærs kunstnerhjem Jenle og gravstenen, vi har dog ikke tid til rundvisning – hvilket også kræver min 15 personer.

Turen retur til Ikast vil foregå på større veje. 

 

 

 

 

 

Få opdaterede vejrudsigter på dmi.dk

Her er ruten i Garmin format: 20170806 Fur

Hvem Deltager

14 personer deltager i Dametur til Fur og frokost på bryghuset

 • john G Andersen
 • René
 • Joan
 • Axel
 • Helle Jensen
 • Preben Jensen
 • Mona
 • Torben
 • Aage Marcussen

Detaljer

Dato:
søn, 6 aug, 2017
Tidspunkt:
10:00 - 17:45
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
, ,

Sted

Circle K – Ikast
Vestergade 34
Ikast, 7430 Danmark
+ Google Maps

Arrangør

MCIkast.dk
Telefon:
41402041
E-mail:
info@mcikast.dk

2 kommentarer til “Dametur til Fur og frokost på bryghuset”

 1. Jah… Førerhunden måtte give op, en punktering satte en stopper for den videre færd. Humpede hjem med luft stop på de tankstationer vi kom forbi. Så nu skal det nye dæk, der tålmodigt har ventet i garagen, godt nok monteres.

Skriv en kommentar