Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Pandekagehuset v/Kvie Sø

tirs, 1 aug, 2017. 18:00 - 22:00

Gratis

Vi var vel en 12 stykker samt en enkelt bagsædepassager, som tog turen mod Pandekagehuset ved Kvie Sø. En fantastisk tur, som efterlod alle med fyldte maver (altså dem som ville). Vi var heldige med vejret til Kvie Sø, – også under indtagelse af de fantastiske pandekager og ikke mindst belgiske øl. Der var rigtig mange gæster, men vi var heldige at få bord og bestillingen til trods (det tog sgu sin tid), så kom maden faktisk rimeligt hurtigt. Efter at have slået sig på maven (ja, der var ikke tid nok til at slå mave), så vendte vi snuden hjemover. Denne gang var skyerne noget mere mørke, større og en anelse mere fugtige. Vi nåede dog til trods at køre på kanten af regnbygerne indtil vi nåede Kølkær. Så kunne Vejrguderne ikke holde mere på vandet og de p…… på os resten af turen til Ikast. Heldigvis var det ikke voldsomt og vi var da heller ikke langt hjemmefra. Vi sluttede (næsten allesammen) i god ro og orden ved destinationen på Thrigesvej i Ikast omkring kl. 21.00.
Fordelen ved lidt regn var imidlertid, at hvis man var lidt hurtig med kluden efter hjemkomst, så tog en overtørring ikke mere end 5 minutter og det inklusiv fjernelse af alle de lorte insekter som havde udsmykket fronten af motorcyklen (plus det løse).

Tak til alle for en hyggelig aften.
Jeg er sgu mæt for flere dage (lidt løgn – men det lyder godt) 🙂

 

 

Total distance: 139.49 km
Max elevation: 76 m
Average speed: 64.13 km/h
Total time: 03:03:16
Download

————————————————————-

Oprindelig tekst.
Traditionen tro besøger vi også i år Pandekagehuset ved Kvie Sø. Denne tilbagevendende begivenhed skal bare opleves (uanset om man spiser med eller blot kigger på, at de andre guffer i sig).

Turen går ad de mindre veje via Brande, Blåhøj, Filskov og Vesterhede til Kvie Sø. I forbindelse med spisning ved Pandekagehuset holdes der en længere pause (ca. 1½time), inden turen går hjemover via Sønder Omme, Skarrild og Arnborg til Thrigesvej i Ikast, hvor vi slutter tirsdagens tur med et pænt farvel til hinanden.

Turen er på ca. 140km ialt og vi forventer at være i Ikast omkring kl. 22:00 (afhængig af ventetiden ved Kvie Sø).

Turen derned køres i lidt frisk tempo, da vi ikke skal ankomme for sent og sikkert er sultne. Hjemturen bliver i et mere begrænset tempo, bl.a. grundet de fyldte maver og den ekstra vægt på cyklerne.

GPS Fil til Garmin: 20170801 TIR

GPS Fil til Google (KML): 20170801 TIR

OBS: Afgang kl. 18:00 fra CircleK i Ikast.

Hvem Deltager

9 personer deltager i Pandekagehuset v/Kvie Sø

  • Rene
  • Joan
  • Axel
  • Kaj Nielsen
  • kurt Flensborg
  • Preben
  • Helle Jensen
  • Karsten

Detaljer

Dato:
tirs, 1 aug, 2017
Tidspunkt:
18:00 - 22:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
, ,

Sted

Circle K – Ikast
Vestergade 34
Ikast, 7430 Danmark
+ Google Maps

En kommentar til “Pandekagehuset v/Kvie Sø”

Skriv en kommentar