Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

 • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Søndagstur – Hanstholm & Svinkløv Badehotel

søn, 19 maj, 2019. 10:00 - 17:30

Gratis

18 mcister var med denne fantastiske “sommerdag” til Hanstholm hvor vi traditionen tro skulle se på stjerneskud. Vejret var bare helt igennem fantastisk og man fik næsten sommerfornemmelser. Enkelte måtte dog også kapitulere og tage de ekstra trøjer af, da det simpelthen blev for varmt – ihvertfald når man stod stille.
Vi kørte primært ad de større veje, idet turen var pæn lang og vi gerne skulle bruge noget tid ved Røgeriet i Hanstholm.

Ved første pause i Vinde, valgte John Holgers Bimmer dog at strejke. Det ville bare ikke starte og selv om den har nogle store batterier, var det dog ikke nok til at sparke gang i den sorte djævel (Johns BMW). Nå, men heldigvis var vi ikke langt fra selve Skive og den nærmeste T.Hansen var blot få minutters kørsel væk. Vi satte to hjælpere af sammen med John, og resten fortsatte mod Hanstholm.

Jeg troede at jeg kunne ringe i forvejen og bestille hvad vi skulle spise og havde forberedt menu og tilmelding. Men NEJ, det kan man bare ikke. Skide være med det, de lovede, at det ikke ville tage mere en 15 minutter at gøre maden klar til 18 gæster. Det skulle vise sig ikke at være helt ved siden af, idet de dog brugte lidt længere tid, men OK.  Vi var jo ikke de eneste, som havde fundet vej til Det Gamle Røgeri, men vi var heldige at få plads til alle, inklusiv vores tre tilbageblevne ryttere, da de ankom kort tid efter os andre. Troppen var atter samlet og efter indtagelse af div. kolonariske retter, kørte vi mod Svinkløv Badehotel. Denne gang ad de lidt mindre veje, og vi fik da også afprøvet svingteknikkerne. Enkelte valgte at droppe sidste del af turen, da maverne var for fyldte. Ved Svinkløv var vi forventningsfulde og håbede på kaffe og kage, men NEJ. Hotellet prioriterede egne gæster og foretog således ikke udskænkning til “pøblen”, som blot valgte at lægge turen forbi. Vi sendte dem et “stjerneskud” og fortsatte hjemover. Vi valgte at tage afsked med hinanden ved rastepladsen Nonbo i Viborg, da de fleste skulle i forskellige retninger herfra.

Tak til alle for en rigtig hyggelig tur.

Total distance: 297.81 km
Max elevation: 74 m
Average speed: 63.16 km/h
Total time: 06:37:52
Download

_____________________________________________________________________________________
Søndagsturen er en lidt længere en af slagsen, ca. 333 km, hvorfor vi STARTER KL. 10.00 fra Circle K i Ikast.
Turen går via Skive hvor vi holder første pause i byen Vinde (ved forsamlingshuset). Herfra går turen over Oddense, Sallingsund, Vildsund og Klitmøller til Hanstholm. Her holder vi frokostpause ved Det Gamle Røgeri på Kuttervej. Dem, som har været der før (hvilket nok er en del) kender også nok deres berømte eller berygtede Stjerneskud. 

Efter frokost i Hanstholm, fortsætter vi langs kysten til det genopbyggede Svinkløv Badehotel. Hvis der er plads, kan det være vi holder kaffepause på terrassen. Ellers fortsætter vil blot med snuden i sydlig retning. Første pause efter Svinkløv er Circle K nær Fjerritslev hvor der er mulighed for at tanke (ca. 211 km). For cykler med små tanke er det derfor vigtigt at der er fuldt tanket fra Ikast.

Efter optankning af benzin på cyklerne, fortsætter vi sydover mod Aggersund, Gedsted, Ulbjerg udenom Viborg til Rastepladsen Nonbo hvor vi holder en kort og sidste pause inden Ikast. Vi forventer at være tilbage i Ikast omkring kl. 17.30 hvor turen ender på Rastepladsen umiddelbart Øst for Ikast By.

GPS rute til jer, som vil følge med undervejs.
gdb format:20190519 SØN – Hanstholm
gpx format:20190519 SØN – Hanstholm
klm format:20190519 SØN – Hanstholm

Hvem Deltager

15 personer deltager i Søndagstur – Hanstholm & Svinkløv Badehotel

 • René Hinrich
 • Mona Kruse
 • Arne Hosbond
 • Jimmy Eriksen
 • Hans Fyenbo
 • Poul J.
 • KJELD ANDERSEN
 • Henrik Haaarup
 • Poul Larsen
 • Lis Pedersen
 • John G Andersen

Detaljer

Dato:
søn, 19 maj, 2019
Tidspunkt:
10:00 - 17:30
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
, ,

Sted

Circle K – Ikast
Vestergade 34
Ikast, 7430 Danmark

Arrangør

René
Telefon:
+45 51 44 61 68

20 kommentarer til “Søndagstur – Hanstholm & Svinkløv Badehotel”

 1. Lyder til at blive en fed tur – Øøøøøvvvvv – jeg er da ikke det mindste træt af at være handicappet(ironi kan forekomme) – jeg håber, at kontrollen på mandag giver grønt lys til at begynde så småt, så jeg forhåbentligt snart kan være med igen…..

  Ride safe guys

Skriv en kommentar