Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

 • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Tyskland Kristi Himmelfart 2019

tors, 30 maj, 2019. 07:00 - man, 3 jun, 2019. 21:00

kr.525.00 – kr.1,755.80

Turen derned:

Der blev kørt i spredte flokke, nogen dagen før, andre tog turen selv på dagen. Alle kom godt frem, dog med et lille mindre uheld for Jimmy’s V-Strom der knækkede forhvileren. Den blev senere erstattet af en forhviler fra en Kreidler Florett.
Vel modtaget på hotellet og efter fortjent afbalancering af væskebalancen blev vi kl. 19.30 sendt til et veldækket bord, hvor vi sultne gik igang med de fire utrolig velsmagende måltider. Derefter var der ingen sultne tilbage.
Endnu en drink eller øl inden det blev sengetid blev det også til. Så godt trætte blev kroppene lagt til ro ret tidligt.

Total distance: 839.11 km
Max elevation: 469 m
Average speed: 100.06 km/h
Total time: 09:51:04
Download

Dag 1.

Efter en god nats søvn blev vi vækket af fuglesang. Et morgenkig  på den blå himmel og med udsigt til omkring 25 grader op af dagen blev den i dag lidt dovne krop udsat for et lille bad så den kunne få kræfter til dagens udfordringer. Rene og friske gik turen ned til morgenmaden, også denne var over forventning, hele tiden stod værterne klar til at fylde op med kaffe og hvad der ellers manglede.
Lidt demokratisk rundspørge og vi fandt ud af at vi ville køre turen til Geierlay Hængebro. Turen derud blev kørt gennem den ufattelige smukke natur ad helt fantastiske bjergveje med masser af sving og rene veje. Så der var ingen chance for at slide på langturs revnen midt på dækket. Vi fandt et lille hjørne parkering med plads til os alle, i den lille landsby.
Temperaturen på dette tidspunkt havde allerede rundet de lovede 25 grader, så den 1,5 km lange vandretur til broen i det hermetiske tætte motorcykel beklædning var en noget varm fornøjelse, særligt for dem der ikke havde medbragt lidt skiftetøj.
Rigtig mange deltagerne tog turen over den 366 meter lange og 100 meter høje bro, selv tårnspringer Hansi overvandt selv sig og tog turen hele vejen over den gyngende bro. Der var dog også nogle der vendte på halvvejen. Efter denne oplevelse gik det i stræk march de 1,5 km tilbage til maskinerne, under denne spadseretur så vi en dame der havde udviklet en hale, eller måske stak halen mellem benene, da hun fik øje på os – se billede.

Næste punkt på dags ordenen var et besøg på Burg Arras, Også her måtte cyklerne efterlades ca. 600 meter før målet, så bentøjet blev trænet endnu engang op af en stigning på omkring 20%. Vi var ret håbefulde på at kunne indtage et ordentligt måltid på toppen af bjerget. Det blev en stor skuffelse, en aldrende, sved lugtende, doven gammel dame skulle prøve om hun kunne betjene sådan en flok. Efter ca. 45 minutter uden at have afgivet bestilling, besluttede en stor del af os at det her gad vi bare ikke. Heldigvis gik det nu ned af bakke på vejen tilbage til motorcyklerne. 
Vi besluttede at afvige fra ruten og kørte til Cochem, hvor vi vidste at det var muligt at få nogen godt at spise. Ganske rigtigt, på 2. sals pizza restauranten på torvet serverede de den bedste pizza vi havde fået i flere år.

Ikke kun den gode mad gav lidt mavesmerter, men også det høje humør gav lidt mavekramper.

Dagen var nu ved at være brugt, så turen gik tilbage til hotellet og de kolde øl, inden badet og derefter de fire retters michelin mad ventede. 

Total distance: 133.96 km
Max elevation: 498 m
Average speed: 52.85 km/h
Total time: 08:03:10
Download

Dag 2.

Vel opstanden fra den gode seng og efter et solidt morgenmåltid og med udsigt til en dag hvor temperaturen skulle få endnu et nøk opad, sadlede vi op mod Lorelei, turen gik lystigt over bjergene ad de udfordrende snoede veje, så det var ikke et øje tørt da vi ankom til det smukke udsigtspunkt over Rhinen. Efter denne oplevelse kørte vi videre mod Koblenz, hvor det var frit spil en tre timers tid til at opleve byen hvor Rhinen og Mosel løber sammen. Diverse gode frokoster blev indtaget forskellige steder i byen med stort velbehag. Som aftalt gik turen ad flere finurlige veje tilbage til hotellet og de kolde øl. 
Denne aften ville hotellet forkæle os med masser af forskelligt kød på grillen. Så det var bare at spise løs indtil sækken sagde stop. Det skete for nogle lidt tidligere end for andre.

Det er helt utroligt at disse mennesker kan blive ved med at finde morsomhederne frem, aftenen gik af den grund ufattelig hurtigt.

Total distance: 183.86 km
Max elevation: 499 m
Average speed: 53.39 km/h
Total time: 07:15:33
Download

Dag 3.

Efter den normale morgen rutine, kørte vi, lidt mere øvede og med en lidt højere hastighed, gennem de ufattelige mange lækre sving i fælles flok til vulkansøerne. Ved den smukke og meget dybe Pulvermaar holdt vi første pause. Derefter gik turen Bernkastel-Kues, byen der blev grundlagt i romertiden, hvilket de meget skæve og sjove bygninger bærer præg af. Det lykkedes også her at finde lidt til væskebalancen og lidt til at holde blodsukkeret oppe. Efter at have studeret byen gik turen til Udsigtpunkt Riel, hvorfra den smukke Mosel virkelig kommer til sin pragt.
Så meldte tørsten sig og hotellets gårdhave kaldte på os med sine kolde øl.
Igen denne sidste aften blev vi forkælet med fire skønne retter mad. De fleste gik tidlig til ro, da de ville tidligt afsted næste morgen. 

Total distance: 174.72 km
Max elevation: 572 m
Average speed: 55.21 km/h
Total time: 06:30:55
Download

Turen hjem. 

En enkelt startede turen kl. 04, andre kl. 5, endnu flere kl. 7 og de sidste omkring kl 8. Alle kom hjem i god behold, men en enkelt måtte have lidt vejhjælp pga. en punkteret forhjul.

Total distance: 836.07 km
Max elevation: 490 m
Average speed: 93.51 km/h
Total time: 10:29:02
Download

Denne tur er kun for medlemmer!!!!!

Vi skal bo på Waldhotel Kurfuerst, Auf der Wacht 21, 56759 Kaisersesch, tæt på det skønne område ved floden Mosel.
Vi har været der før i 2015 og 2017. Så vi ved at det er alletiders sted. Se 2017 og 2015.

Turen derned er på ca. 869 km og forventet køretid er  8,5 time + pauser.

Pris pr. person i dobbeltværelse 268 Euro + 2 Euro pr. nat i skat. I alt 276 Euro. Svarende til  = 276 x 7,6 kr. 2097,60 Depositum 25% kr. 525
Pris pr. person i enkeltværelse 300 Euro + 2 Euro pr. nat i skat. I alt 308 Euro. Svarende til  = 308 x 7,6 kr. 2340,80 Depositum 25% kr. 585

Inkl. er 4 overnatninger, 4 x morgenmad, 4 x aftensmad, hvis vejret bliver dejligt er der sandsynligvis grillaften om lørdagen.

Depositum, der er pr. person, skal betales ved bestilling, vil efter 1. 12 2018 ikke blive refunderet ved afbestilling. Restbetaling der er pr. person skal være betalt senest 1. jan 2019 vil efter 1. feb 2019 ikke blive refunderet ved afbestilling. Hvis du har en årsrejseforsikring med afbestillings dækning, vil du i nogle tilfælde kunne få det dækket der.
Tilmeldinger, både depositum og restbetaling er først aktiveret når betaling er modtaget.

Hvis nogen skulle ønske at bide turen ned og/eller hjem over i 2, så er det selvfølgelig helt i orden, bare der gives besked.

DZ:
Helle og Preben Jensen – Kører fra Ikast
Tage Gejl og Charlotte Jensen – Kører dagen før
Rene Hinrich og Marianne – Kører dagen før
Jimmy Eriksen og Poul Bro – Kører selv
Bjarne og Gitte Fyhring. – Kører dagen før.
John G. H. G-Andersen og Henrik Haarup – Kører måske selv
Hanne og Arne Hosbond – Kører dagen før
Ingelise og Bjarne Klit – Kører dagen før
Marianne og Bjarne Bøgh – Kører dagen før

DZ konverteret til EZ:
Kristian Kobberø. – Kører dagen før

EZ:
Gert Liske – Kører dagen før
Jan Frandsen – ændret til Allan Bindeballe – Kører dagen før
Claus Tarbensen – Kører dagen før
Poul Larsen – Kører fra Ikast
Hans Henrik Fyenbo – Kører fra Ikast

Her er den samlede tur: Tyskland 2019GPX Tyskland 2019GDB

Tur 1. Tur 1. Vulkansøer mm.

Vi kører fra hotellet mod vulkan søerne Pulvermaar og Vulkaneifel Unesco Global Geopark, begge steder vil der være strække ben pauser på ca. 20 min. Herefter kører vi sydpå til floden Mosel og vil forsøge at finde Udsigts restauranten Burg Landshut hvor vi forhåbentligt kan få en fornuftig frokost, dette er der afsat 1,5 time til. Forhåbentlig mætte kører vi kun en ganske lille strækning til  Bernkastel-Kues hvor der vil være mulighed for at se denne skønne lille by. Vi vil bruge ca. 2 timer i byen, afgang ca. kl. 15.30 direkte mod hotellet. Dog af små finurlige veje og med et mindre ophold ved udsigts plads Reil. Turen er i alt på ca. 170 km og jeg forventer at være tilbage på hotellet omkring kl. 17, til fælles hygge.

Tur 2. Tur 2. Geierlay Hængebro.

Fra hotellet og direkte de ca. 40 km til Geierlay hængebro, hvor de der har lyst, kan opleve at gå de 360 meter i 100 meters højde. Efter denne udfordring kører vi at små finurlige veje med masser af sving til Burg Arras, hvor vi kan indtage lidt spiseligt og drikkeligt så vi kan klare resten af dagen. Forhåbentlig mætte og tilfredse kører vi en lang og smuk strækning langs Mosel til Burg Eltz hvor vi holder en god pause så de der har lyst kan se denne meget smukke borg fra omkring år 1100. Herefter kalder den kolde øl på hotellet på os. 

Tur 3. Tur 3. Lorelai-Koblenz

Foreløbig har jeg planlagt en tur der går via Mosel’s sydlige bred til Alken, Vi vil holde en kort pause ved borgruinen Burg Thurent, Herfra går turen lidt opad ad snoede veje et stykke tid, indtil vi skal nedad ligeså snoede veje til Rhinen. Vi tager turen langs Rhinen’s vestlige bred til det fantastiske udsigtpunkt Lorelei. Efter en pause med nydelse af de smukke omgivelser går turen til Koblenz, hvor vi vil prøve at finde et sted vi kan smide cyklerne for en længere pause, der vil være mulighed for at spise frokost sammen eller hver for sig, se Deutsches Eck, eller som nogen har interesse i se Wehrtechnische Studiensammlung Koblenz , eller bare gøre hvad I nu lyster, Faktisk har I alle frit spil i ca. 3 timer indtil vi kl. 16.00 samles og kører tilbage til Hotellet til en hyggelig komsammen med en kold et eller andet.

Her vil ruterne dukke op ca. 1. maj.

 Følgende har nu betalt restbeløbet til dobbeltværelse, og er dermed sikret deltagelse:

Billing First name Billing Last name Order Qty Total
BjarneBøgh2
KristianKobberø1
JoanRavnholt1
MariannePedersen1
ArneHosbond2
JohnAndersen1
henrikGjødvad1
TonniMadsen2
BjarneFyhring2
PoulKruse Bro1
JimmyEriksen1
BjarneKlit2
ReneHinrich2
PrebenJensen2

Følgende har nu betalt restbeløbet til enkeltværelse, og er dermed sikret deltagelse:

Billing First name Billing Last name Order Qty Total
Jan IvanFrandsen1
ClausTarbensen1
HansFyenbo1
PoulLarsen1
GertLiske1

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Detaljer

Start:
tors, 30 maj, 2019. 07:00
Slut:
man, 3 jun, 2019. 21:00
Pris:
kr.525.00 – kr.1,755.80
Begivenhed Kategorier:
, ,

Sted

Parkeringspladsen ved motorvej øst.
La Cours vej 14
Ikast, 7430 Danmark
+ Google Maps

Arrangør

Preben Jensen
Telefon:
41402041
E-mail:
preben.jensen@mcikast.dk

29 kommentarer til “Tyskland Kristi Himmelfart 2019”

 1. Tak for en rigtig god tur i fantastisk selskab.
  Kanon sted og skønt kørevejr, det er kun med til, at gøre det hele perfekt. Der var dog lige en skide punktering, men det gik jo ikke så galt. Ca. 3 timer senere på vej igen, og hjemme 20,30.

 2. Tak til Preben for en veltilrettelagt tur med gode lokale ture, godt hotel og god mad. Tak til alle for hyggeligt selskab og den muntre tone.
  Superfed tur med dejligt vejr og heldigvis uden de store uheld.

  Hjemturen gik fint, selvom det “blot” var transitkørsel på Autostrasse. Vi fik da også hilst på Preben, Helle, Poul L. og Hanse på vejen hjemover (på div. rastepladser). Hanse supplerede desuden hjemturen med en punktering (syntes nok der stod en dansker i nødsporet). Da vi krydsede grænsen mødte vi Tage og Charlotte på Q8 tanken. Vi sluttede turen af med aftensmad i Vejle på Highway 51 med en god burger. Herfra kørte vi ad de små veje til Ikast og var hjemme omkring kl. 20.30. Det sidste stykke tog vi med de fede sving i området omkring Vejle til Give og hjemover. Vejret var køligt med smukt med solen på vej ned i horisonten – der er dælme også smukt i Danmark.

  Håber alle er kommet godt og sikkert hjem – nu er vasketøjskurven fyldt og der sættes storvask over – på gensyn 🙂

 3. Hej
  Vil bare sige det er ikke med den gode vilje
  Har sige den 22/6. været i behandling for en prolaps.
  Det har været to skridt frem og et tilbage.
  Har KUN kørt en tur 6/3. så er i den grad i undskud.
  Kan i have en fantastisk tur.

 4. Hej Preben.
  Marianne og jeg kører sydpå om onsdagen.
  Det vil sige, at vi kører når vi kommer hjem fra arbejde (omkring kl. 14.00) og tager turen over Glückstadt-Wischhafen i retning af Bremen hvor vi overnatter. Om vi når så langt sydpå beror på tiden, så vi tager det som det kommer.
  Det betyder, at vi ses på hotellet i Kaisersesch torsdag.

  mvh
  René

Skriv en kommentar