Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Dametur til Fanø

søn, 14 jun, 2015. 10:00 - 18:00

Det var tørvejr under hele turen, men temmelig koldt og blæsende efter årstiden. Alle var glade for at inderforet stadig var placeret i køretøjet, ellers havde det været nogle forfrosne deltagere der sluttede hos Ruth og Carl E til grillpølser og dertil hørende drikkevarer.

Der var 6 MC’er og 10 personer med på turen. Turen var virkelig godt planlagt og mindst ligeså godt gennemført. Pga. vejret var der lidt menneske tomt på turist stederne, kun tyskerne havde taget tøj nok med på ferien til at være ude. Frokosten blev indtaget på den første og bedste (måske den eneste) da vi ankom til Fanø. Senere blev vi tilskuer til et drage show af de helt store, drager i alle afskygninger og former. Man må sige at de havde vejret med sig.

Tak til arrangørerne og tak for afslutningen i Bellisparken.

Original tekst.

Turen denne søndag går til Fanø.

Vi mødes som vanligt hos Statoil i Ikast, Kl. 10. Herefter går turen mod Esbjerg med et par pauser og måske spejder vi lidt ud over havet. Fra Esbjerg tager vi færgen til Fanø. Prisen for færgen er 110 tur/retur pr. mc med to personer.

Vi tager en rundtur på øen og forsøger at finde et sted at spise frokost

Ruth vil på bedste skolelærer vis læse lidt op på, hvilke seværdigheder der er at se på Fanø. Ruten på Fanø er derfor meget vejledende.

Når vi returnerer til Ikast vil der være en kold øl eller vand og en pølse til dem der har lyst hos Carl E. og Ruth.

Vi håber at der er rigtig mange der har lyst til at være med på søndag. Alle er selvfølgelig også velkommen uden ”damen”

På gensyn fra Ruth og Hanne

Her er ruten: Dametur den 14. juni 2015

 

Total distance: 264.55 km
Max elevation: 86 m
Average speed: 56.99 km/h
Total time: 06:57:45
Download

Detaljer

Dato:
søn, 14 jun, 2015
Tidspunkt:
10:00 - 18:00
Begivenhed Kategorier:
, ,

Sted

Statoil – Ikast
Vestergade 34
Ikast, 7430
+ Google Maps

5 kommentarer til “Dametur til Fanø”

  1. Tak til Hanne og Ruth for en kanon tur til Fanø, det var en god oplevelse, vi så både lidt af det lokale Ø samfund, og drage flyvning på stranden, dejlig søndag i hyggeligt selskab.

Skriv en kommentar