Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Sønderjylland Øst

søn, 16 aug, 2009. 09:30 - 18:00

Vi håber på godt vejr og stille vindforhold, så bliver det en tur for hele familien. Turen går gennem den smukke Vejle Ådal og videre mod Kolding og Skamlingsbanken, hvorfra man har den flotteste udsigt over østersøen og resten af det sønderjyske. Videre går det over Hejlsminde til Haderslev og Genner bugt. Herfra vidr ud over det smukke Løjt Land og gennem skoven til Åbenrå. Vi fortsætter langs kysten til Sønderborg, hvor der kan gøres holdt havnen, Dybbøl mølle og banke, Gråsten slot osv.
Turen går videre ad fjordvejen, hvor man skulle få den bedste isvaffel på turen, mod Kruså, hvor der er mulighed for en lille afstikker “lige over grænsen” til Fleggård. Herfra finder vi så ud af, hvordan turen skal gå hjemad. Kvikt ad motorvejen eller lidt mere afslappet ad den gamle hovedvej A10?

Foreslår afgang fra Ikastværkerne kl. 09.30 det bliver nok en absolut heldagstur, afhængigt af hvem der er med og ønsker om stop ved seværdigheder.

Claus

Turen blev gennemført af 9 mc-ister og 3 bagsædesild.
Igen var et nye par dukket op, Karsten og Lis som delte en FJR 1300 ( der må da kunne sprøjtes for den slags ) i øvrigt en dejlig maskine. ( er det ikke nr. 6 i klubben ? )
Claus havde fundet alle de bedste veje og sving på turen der ned og i Sønderjylland viste han rigtigt hvor stedkendt han er, til tider var vejene så små at græsset piblede op gennem asfalten og til andre tider svingede vejene så man nærmest blev helt rundtosset.
Pauser var der rigeligt af, ja man blev næsten helt hæs af al den tobaksrøg, pølsevogne og isboder kom nærmest som perler på en snor.
En tur der vist kun kan overgås af et TT løb på Isle of Man.

På hjemvejen blev 4 enige om at køre den direkte vej medens de 5 andre kørte over Lindved for at få noget at spise.
En rigtig god og velgennemført tur hvor vejret igen var med os, tak for det Claus.

Turen blev på 434 km med en total gennemsnitsfart på 38 km/t og tog 11 timer 29 minutter.
Jeg ved ikke hvordan det kan lade sig gøre, men flere gange på turen befandt vi os 2 til 4 m
Under havets overflade ???

Garmin fil: Snderjylland_st_2009

 

KOMMENTARER:

El’prebsi – Preben & Helle Jensen
Hej. Jeg kan desværre ikke deltage, så jeg håber at en anden vil sørge for at lave en turbeskrivelse og tage nogle billeder. Smart hvis det er en administrator som kan gøre hele. Jeg vil efterfølgende ærgre mig over at jeg blev forhindret.
Hans Henrik Fyenbo
God tur Claus hacde lavet. Der var det hele. Mulighed for koncert med Det Kongelige teater, køre over for rødt(med hjælp fra politiet), MEGET små veje i det sønderjyske, pølser, is, en stiv sidevind, og en enkelt lille byge, sidst på turen, men kaffe hos Ingrid i Gråsten, det kunne han trods alt ikke arrangere.

Detaljer

Dato:
søn, 16 aug, 2009
Tidspunkt:
09:30 - 18:00
Begivenhed Kategorier:
, ,

Sted

Parkeringspladsen ved motorvej øst.
La Cours vej 14
Ikast, 7430 Danmark
+ Google Maps

Skriv en kommentar