Hullet 2.0 i Vildbjerg

Fra: Birthe Luckmann 
Mail. <birthe@luckmann.dk>
Tlf. 25323523

Emne: HULLET 2.0

Dato for turen: Uge 27

Besked: Så er der nyt liv i Vildbjerg.

Fra Onsdag den 24/6 kl.16.30-3/7 kl. 15 graver vi HULLET 2.0 – det går i al sin enkelthed ud på, at Handelsforeningen og Borgerforeningen går sammen om at inviterer borgerne til at komme ned på boldbanerne ved Kildebakkeskolen og grave et hul – og når vi er færdige den 3/7 dækker vi det til igen. Tja hvad skal det så føre til – i bund og grund ingenting, men alligevel. Tanken er så tåbeligt, at alle skal ned og se hvad der sker og graver lidt i hullet. Man kan tage madkurv, kolde øl eller andet med og alt er stort set tilladt. Der bliver flere event omkring hullet i perioden – blandt andet har vi haft  FÆLLESSANG PÅ DEN FEDE MÅDE
Den dag HULLET blev indviet, kom vores lokale entreprenør med en gravemaskine også julemanden i shorts, sandaler og solbriller og åben sportsvogn (der var jo et halvt år til juleaften) og tog første “skovlstik”
Der er en skurvogn dernede hvor journalisterne fra Herning Folkeblad og Ugeavisen sidder og arbejde og skrive om hullet. 
Naturpatruljen laver dagligt aktiviteter.
Vi har i løbet af de første dage haft besøg af / hygget os med blandt andet: Bredahl Brothers med deres traktortrækker, Bendt Risom med gravemaskinen hvormed han mixer drinks, håndboldkamp,
Spejdere, cykelhold, strikkeklubber, studenter, skoleelever, børnehaver, pensionistklubber,  erhverv og butikker – så der har været liv ved og omkring HULLET 2.0.

Vi afslutter HULLET den 3/7 kl. 15, hvor vi vil grave en tidskapsel ned – den bliver samlet og lavet i løbet af perioden med hullet. Har har vi Arkiverne og børnehaverne igang. 

Og så til sagen: Vi kunne tænke os at arrangerer at I fra MCIkast slog en tur forbi HULLET i løbet af den kommende uge med en flok flotte motorcykler, hvad siger I til det? meget gerne en seneftermiddag / aften? Jeg skal nok sørge for, at Handelsforeningen har kolde drikkevarer klar!!!

Navnet 2.0 kommer af, at man i 2001 gravede et hul i byen Toftlund i Sønderjylland, det blev en kæmpe succes – vi tænker, at det er tid for at prøve det igen, og i disse coronatider, kan man her ved HULLET 2.0 være sammen og hver for sig.

Lad mig høre, hvad I tænker om vores “alt for langt ude” gode ide!

Venlig Hilsen
Birthe Luckmann
Vildbjerg Handelsforening

Skriv en kommentar