Utæt støddæmper, skal jeg gøre noget NU, eller?

Har en utæt støddæmper forrest på min Honda. Har lige rundet 30.000 km, så kan sagtens forstå hvis den er slidt op ;0)

Skal jeg få den “lavet” her og nu, eller kan jeg køre et par tusinde mere? Det kniber lidt for værkstedet at nå det og vil gerne have mulighed for et par ture hen over sommerferien, men vil ikke satse på at “det måske virker”.

Er der nogen der kan komme med lidt hjælp!

Go sommer til alle herfra

Alan

3 kommentarer til “Utæt støddæmper, skal jeg gøre noget NU, eller?”

 1. Hej Preben,
  Tak for et godt råd. Tror du jeg kan køre et par tusinde km inden jeg gør noget. Når sommerferien er forbi tror jeg jeg smider den til DJ mc og får det gjort. Er ikke 100 meter mester i teknik ;0)
  Go sommer herfra
  Alan

 2. Det er nok ikke noget med slidtage at gøre, simmeringen er nok tørret ud ved at stå stille uden at der bliver presset olie op til den.
  Det er ikke så stor en operation at udskifte pakningen. Hvis du ellers kan skille forgaflen ad selv. Det er bare af med forhjulet og bremsekaliberne, løsne i de 2 broer. og tage gaffelbenene med til rep.
  så er det begrænset hvad det koster. Du får som medlem her 10% rabat hos DJ mc i Birk, mellem Ikast og Herning.

Skriv en kommentar