Nordkap tur/retur på 6 dage med John og Kjeld.

John og Kjeld var lige en smuttur til Nordkap, se og læs mere om turen herunder.

6 dage 5400 km plus sejltur fra Hirtshals.

Vi var enormt heldig med vejret solen skinnede hver eneste dag på nær anden sidste dag fik vi lidt regn.

Turen derop var fantastisk og vanvittig flot hele vejen op i gennem Norge, men meget langsommeligt og en del trafik.

Vejarbejde , får rensdyr og andet kravl på vejen, gjorde det lidt mere spændende at køre. Du vidste ikke om der stod et dyr lige rundt i svinget hvor sigtbarheden var lig nul, så man var helt oppe på dupperne. Vi oplevede kun en Elg (moose) idet vi havde regnet med at se flere. Jeg vil lige fortælle at temperaturen var meget lav og jo længere vi kørte over  bjergene jo koldere blev det. Laveste temperatur var ca 4 grader, så det var frem med det lange undertøj.

Temperaturen svingede op og ned på hele turen og på Nordkap var der 6 grader. Det blæste 11-12 sekundmeter, så det var en kold fornøjelse, vi skyndte os at tage billeder og så afsted igen.

Vi tog hjemover via Finland og Sverige. De svenske veje er ikke noget at prale med og det gik bare ligeud i mange kilometer. Nå vi ramte Denmark kl. 13,00
Det tog lige et par ekstra timer at vaske bimmeren, da den lignede lort – fuck den var beskidt og det var næsten umulig at få den kirkegår af insekter af. De sad godt nok mega fast og jeg måtte bruge lidt stærke midler for at kunne få dem af igen.
Mvh.
John Holger.

PS. 1000 tak til Kjeld for at havde givet mig denne oplevelser 

 

Skriv en kommentar