Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Fyn, Langeland

søn, 31 aug, 2008. 09:00 - 17:00

Turen gik som forudbestemt til Fyn ad de store veje, hastigheden lå derfor omkring de lovmæssige begrænsninger. Morgenkaffen blev med stor nydelse indtaget på den store rasteplads ved frakørsel 58. Herfra valgte Burgermanden Jens Z at vende næsen hjemad. Jeg tror Suzukien var lidt træt.
Vi andre fortsatte planmæssigt turen til Nyborg med motorvejen, og herfra med de små veje til Kerteminde, herefter vendte vi os mod syd og kørte til landeland. Vejen hjemad havde flere afstikkere med småveje. De mange traktorer var faktisk det eneste der i dag satte begrænsninger for nydelserne. På et tidspunkt var der lidt snak om for stor slidtage på bagdækkene, så Villy valgte en kort overgang ufrivilligt kun at slide på forhjulet.
Aftensmaden købte vi hos Karoline i Middelfart, og turen blev efterfølgende evalueret hos Kims Bilsyn over en lille Royal Pilsner. Her var der bred enighed om at trætheden efter de mange kilometre havde indfundet sig hos de fleste. En enkelt var, som det fremgår af billederne, allerede træt på Tåsinge, så han tog en lur i Valdemars have.

Turen blev i alt på 517 Km.
Gennemsnitlig hastighed incl pauser 42 km/t
Gennemsnitlig hastighed i bevægelse 70,2 km/t.

Garmin fil:  Fyn Nyborg-Langeland-Falsled

Detaljer

Dato:
søn, 31 aug, 2008
Tidspunkt:
09:00 - 17:00
Begivenhed Kategorier:
, ,

Sted

Arrangør

Preben Jensen
Telefon:
41402041
E-mail:
preben.jensen@mcikast.dk

Skriv en kommentar